HOROSKOP za ČETVRTAK 19. novembar 2020. godine: Lav i Strelac imaju povoljan dan za POČETAK VEZE, a Bik za POSLOVNE PROMENE!

HOROSKOP za ČETVRTAK 19. novembar 2020. godine: Lav i Strelac imaju povoljan dan za POČETAK VEZE, a Bik za POSLOVNE PROMENE!

15 новембра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Očekuje vas dobar period za poslovne promene ako tako nešto imate u planu za danas. Možete da očekujete povoljan dan za odnos sa voljenom osobom. Stare strasti se ponovo bude među vama. Odlično stanje oko zdravlja!

 

ŠKORPIJA

 

Imate dosta poslovnih obaveza ali ste spremni da to iskoristite kao svoju prednost i da rešite dosta važnih stvari na poslu. Zadovoljni ste svojim brakom i ništa ne biste menjali. Problemi sa krvnom slikom.

 

STRELAC

 

Povoljan je dan za posao. Možete da očekujete da ćete dobiti neke lepe vesti. Pred vama je jako povoljan dan za emocije. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada danas ćete se veoma lako zbližiti sa njom. Zdravlje vam je dobro.

 

JARAC

 

Spremni ste da se upustite u nov posao koji bi mogao da zahteva i određena, moguće veća ulaganja. Očekuje vas prilika da sa voljenom osobom porazgovarate na temu zajedničke budućnosti. Pazite šta jedete.

 

VODOLIJA

 

Imate motivaciju i spremni ste da se posvetite svom poslu. Možete da očekujete i manje povećanje zarade. Pred vama je faza u kojoj ćete veoma lako pokazivati svoje emocije. Glavobolja je moguća.

 

RIBE

 

Značajan finansijski dobitak će doći do vas danas. Možete da očekujete da će sve ići i bolje nego što očekujete. Moguće je da u vašem braku dolazi do sukoba, zahlađenja i problema jer ste oboje ponosni. Proverite stanje hormona.

Стране: 1 2