HOROSKOP za ČETVRTAK 19. novembar 2020. godine: Lav i Strelac imaju povoljan dan za POČETAK VEZE, a Bik za POSLOVNE PROMENE!

HOROSKOP za ČETVRTAK 19. novembar 2020. godine: Lav i Strelac imaju povoljan dan za POČETAK VEZE, a Bik za POSLOVNE PROMENE!

15 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Moguće je da nemate posao i da vam zbog toga nije lako. Do željenih promena možete da dođete uz pooć prijatelja. U poslednje vreme postoji sve više nerazumevanja u vašem braku. Povedite računa o osetljivim očima.

 

BIK

 

Moguće je da ćete poželeti da napustite svoje radno mesto. Potrebne su vam promene i spremni ste za njih. Imate utisak da sa voljenom osobom nemate sasvim iskren odnos. Respiratorne infekcije su moguće.

 

BLIZANCI

 

Očekuju vas neke nove poslovne obaveze koje ćete morati da završite u određenom roku. Bićete prilično užurbani. Ako ste slobodni, moguć je zanimljiv susret sa Vodolijom. Prijalo bi vam druženje sa prijateljima.

 

RAK

 

Bićete maksimalno posvećeni poslovnim obavezama jer vam je jako važno da u kratkom vremenskom roku ostvarite dobar rezultat. Moguće je da ste na neki način stidljivi ka partneru. Moguća je prolazna glavobolja.

 

 

LAV

 

Tokom današnjeg dana možete da očekujete veoma usporenu i statičnu situaciju na poslu, bez promena. Iskoristite priliku da osvojite svoju simpatiju. Današnji dan vam je jako povoljan za početak veze. Povećajte unos magnezijuma.

 

DEVICA

 

Neće vam biti teško da se organizujete i da na poslovnom planu ostvarite svoje ciljeve. Pred vama je povoljan dan. Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo sa novom osobom. Moguća je manja ukočenost u leđima.

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2