Neko bitan

LJUBAVNI HOROSKOP za VIKEND: Ovan nema dovoljno STRPLJENA, Vodolija uživa u SLOBODI, Ribe NEODLUČNE!

Ljubavni horoskop je kratak pregled dešavanja koja nas očekuju na polju ljubavi, braka i veze.

 

 

Svako od nas voli da zaviri u budućnost, zato pogledajte naš ljubavni horoskop za ovaj vikend i opustite se uz kaficu. Svakako, ne zaboravite da pročitate i ljubavni horoskop za svog partnera. A ukoliliko ste slobodni, pogledajte da li je neka nova ljubav na pomolu.

 

OVAN

 

Generalno,vaš osnovni problem kada je u pitanju ljubav je to što nemate dovoljno strpljenja u vezi. Morate da shvatite da svaki odnos podrazumeva kompromise, a vi u velikoj većini slučajeva želite da bude po vašem.Tako će biti i ovog vikenda, a to vam neće doneti ništa dobro.

 

 

BIK

 

Nema razloga da neke velike i važne tajne krijete od voljene osobe. Ona je neko ko može sve da razume, ali neće moći da vam oprosti ako sazna da ste je lagali i da je živela u lažnoj nadi. Ako ste slobodni, obratite pažnju na jedan vodeni znak.

 

BLIZANCI

 

Dobra prilika za ljubav je pred vama, a vi samo treba da prihvatite poziv na jedan ljubavni sastanak. Ako vam stigne poziv nemojte se dvoumiti čak i ako je reč o osobi koja vas nimalo ne zanima. Zauzeti imaju lep vikend.

 

RAK

 

Vi ćete za vikend da shvatite da vas je prevario vaš osećaj po pitanju jednog Lava. Odbili ste ga jer vam je delovao kao neko ko nema emocije, ali uskoro će se desiti nešto što će vam dokazati da ste pogrešili. Zauzeti će ovog viknda popraviti odnos sa svojim partnerom.

 

LAV

 

Vikend nije pravi period za ljubav kada ste vi u pitanju i prihvatite to, pa se posvetite nekim drugim stvarima. Dobro bi vam došlo kada biste u večernjim časovima izašli negde sa dragim ljudima.

 

DEVICA

 

 

Vi ste veoma usamljeni i to se na vama i te kako vidi. Zapravo vam je veoma potrebna neka promena i priželjkujete da se u vašem životu pojavi osoba koja će moći da vam vrati veru u ljubav, ali na to ćete još morati da čekate. I zauzeti su emotivno nezadovoljni.

 

NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

 

VAGA

 

Ovaj vikend će biti potpuno dosadan kada su emocije u pitanju i zato nemojte očekivati puno, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Ali zato na polju finansija sve može da bude apsolutno savršeno, ako se samo malo potrudite.

 

ŠKORPIJA

 

Vi ćete za dane vikenda shvatiti da ste u vezi sa pogrešnom osobom i da odavno kraj nje niste srećni. Konačno ćete skupiti hrabrost da toj osobi kažete da više ne ide i daćete sebi dugo željenu slobodu, jer vam je lepše da ste sami nego kraj pogrešne osobe. Ako ste u braku, partner vam sprema iznenađenje.

 

STRELAC

 

Vi se u dubini duše i dalje nadate da će osoba do koje vam je stalo da shvati da ste samo vi pravi izbor za nju. Dobro znate da je ona svoje srce poklonila drugoj osobi, ali se nadate da to nije za sva vremena. Kod zauzetih se ništa ne dešava, osim sitne prepirke.

 

JARAC

 

Sedmica je gotovo prošla, ali vi i dalje razmišljate o nečemu što se desilo tokom prethodnih dana. No, znajte da nemate ništa od toga da razmišljate, jer na taj način ništa ne možete promeniti. Probajte da uradite nešto konkretno.

 

VODOLIJA

 

Miran vikend za vas i to će vam i te kako prijati. Vodolije koje su u vezi će za vikend uživati u svojoj mirnoj ljubavnoj luci pored voljene osobe, dok će oni koji su slobodni ovaj vikend iskoristiti za to da učine i udovolje sebi. Za vikend ćete sami sebi biti na prvom mestu i to vam je više nego pametno.

 

RIBE

 

Vaš partner će od vas da zahteva da se izjasnite povodom vaše ljubavne situacije i budućnosti, ali problem je što vi još uvek ne znate šta je ono što želite i planirate. Zato je moguće da dođe do sukoba i do toga da vaš partner pomisli da vama ipak nije dovoljno stalo do vaše veze.

Exit mobile version