LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Ljubav pokušava da vam kaže nešto VRLO VAŽNO!

LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Ljubav pokušava da vam kaže nešto VRLO VAŽNO!

17 октобра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Udružite se sa nekim u ponedeljak, podelite ideje ili misli i sačekajte da vidite šta će se desiti. Mogao bi to biti partner ili prijatelj ili potencijalni partner. Svakako, ljubav je u vazduhu i treba taj momenat da iskoristite. Narednih nekoliko dana mogli bi biti obavijeni velom tajne, nemirni ili obični i zamorni. Najbolji plan bi bio da vodite računa o sebi i priuštite sebi malo razmaženosti, bilo sa partnerom ili bez ukoliko ste sami. I samo sačekajte! Od četvrtka uveče pa sve tokom vikenda, sve će se vrteti oko vas. Zvezde će vam pomoći u tome i podići vas na sedmo nebo. Ukoliko vam je ljubav u glavi, sada je pravo vreme. U nedelju će vam postati kristalno jasno šta želite!

 

ŠKORPIJA

 

U ponedeljak neka sasvim obična, sitna i nebitna ljubavna ogovaranja mogu imati dalekosežne posedice. Pripazite se i držite se dalje takvih priča. Zatim, tokom narednih nekoliko dana dajte sve od sebe da se otpetljate od takvih ljudi. Bilo da je to vaš partner ili prijatelj, takve priče zaista mogu pomutiti i vašu vezu i pogledete, ili uneti nemir, što nikako ne želite. Posledice su veoma opasne. Izađite, prošetajte uradite nešto za sebe i pusite da vas nosi vaša ljubav. Zatim, da li ste spreni za promene u svom ljubavnom životu? Od četvrtka uveče pa sve do nedelje, promene su tu za vas. Budite jasni šta želite i posegnite za tim.

 

STRELAC

 

Naravno, iskrenost je uvek najbolji način, ali izbegavajte da budete surovo iskreni, posebno kada je ljubav u pitanju i posebno u ponedeljak ove nedelje. Narednih nekoliko dana bićete dosta zauzeti poslom i problemima na poslu, što je sasvim uredu – međutim, vreme provedeno sa prijateljima ili partnerom (ukoliko ga imate), takođe je veoma bitno. Dobro se organizujte ove nedelje i budite na usluzi ljudima koji vas vole. Od četvrtka pa sve tokom vikenda, zvezde će sijati u vašu korist i pomoći vam na svoj svojstven način – ukoliko vam je takva pomoć potrebna! Radite na svojoj sjajnoj magičnosti ali u nedelju se postarajte da budete praktični jer će stvari delovati malo čudno!

 

JARAC

 

Ponedeljak može doneti neke intrigantne stvari pred vas. Budite otvorenog uma i srca – ali i širom otvorenih očiju. Zatim, da li ste spremni za pravo ljubavno prosvećenje? Pripazite se narednih nekoliko dana i budite spremni za nove ideje, nove ljude i situacije jer će vam sve zajedno doneti sasvim nove šanse (posebno ako ste sami!). Budite divni kakvi jeste i darežljivi. Od četvrtka uveče pa sve tokom vikenda osetićete dosta neiskrenosti u ljubavi (ili će možda jedna određena osoba biti neiskrena!). U nedelju, stvari se dovode u red i uspostavlja se ponovo razumevanje i bliskost kojoj težite. Posegnite za tim divnim momentima i uživajte.

 

VODOLIJA

 

U ponedeljak ćete osetiti svu svoju inteligenciju na delu. To je svakako seksi na određeni način i ukoliko to iskoristite, bićete nezaustavljivi. Međutim, tokom narednih nekoliko dana ukoliko ste u vezi osetićete malo čudne i zagonetne stvari u tom odnosu (ukoliko ste singl, samo razmišljanje na tu temu biće vam takvo!). Pokušajte sa partnerom da razgovarate o problemu, a ako ste sami imajte na umu da trava nije zelenija kod komšije! Od četvrtka uveče pa sve tokom vikenda biće vam daleko lakše da razumete druge i pružićete im (mu-joj) dosta ljubavi. Sjajan period za pravu obnovu strasti ili ljubavi. U nedelju, držite komunikaciju na željenom putu, jer ponekad i iz dve reči možete saznati ono što želite.

 

RIBE

 

Ove nedelje sve je moguće i dozvoljeno, kao i nesporazumi oko nekih pitanja ljubavi. Pojednostavite stvari i svedite razgovore sa partnerom (ili potencijalnim partnerom) na jednostavan i razumljiv nivo. (Zapamtite, to nikako ne znači da treba samo da gugučete!) Od četvrtka uveče pa sve tokom vikenda, biće snažna energija privlačnosti na delu – privućiće vas neko fascinantnog uma i brilijantnih ideja. (A i vi ste izuzetno pametni i zanosni!) U nedelju očekujte pravi energetski šok. Emocije će biti uzavrele a ljubav svuda oko vas. Uživajte jer ste to zaslužili.

Стране: 1 2