LJUBAVNI HOROSKOP za ovaj VIKEND: Bik FLERTUJE, Blizanci na meti UDVARAČA!

LJUBAVNI HOROSKOP za ovaj VIKEND: Bik FLERTUJE, Blizanci na meti UDVARAČA!

16 октобра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Vikend donosi razne strahove, brige, sumnju, ljubomoru i obeshrabruje. Preterano ćete analizirati svaku situaciju. Učinite sve što možete da se napeta situacija ne pogorša. Frustracije vrlo lako dovode do sukoba, zato budite oprezni! Drugog dana vikenda situacija u vašoj vezi postaje opuštenija i pozitivnija. Tada će vas privlačiti zajedničke duhovne ili kulturološke teme. Ako ste slobodni, može se desiti i da se upustite u romansu s nekim ko je iz udaljene zemlje ili bi se mogli odvažiti na put zbog ljubavi.

 

ŠKORPIJA

 

Ukoliko imate potrebu da donesete neku bitnu odluku kada je vaš emotvni život u pitanju, najbolje bi bilo da sa time strpljivo sačekate i da ostavite stvari kakve trenutno jesu. Zvezde vam nisu dovoljno naklonjenije, zbog čega je moguće da će vaši planovi krenuti lošim putem ili da se neće ostvariti ono što želite. Malo strpljenja i više razumevanja i razmišljanja, će vam ukazati kada je najbolji trenutak za njihovo sprovođenje. Ako ste slobodni, izađite za vikend. Možda nećete sresti svoju srodnu dušu, ali će vam prijati neko novo poznanstvo.

 

STRELAC

 

Ako ste u vezi, sa bračnim ili emotivnim partnerom ćete moći da se usaglasite oko svega što je važno da bi vaš odnos funkcionisao bez većih teškoća. Mada nećete biti u mogućnosti da sa partnerom provodite onoliko vremena koliko biste želeli, vreme koje utrošite na druge stvari pokazaće se korisnim za oboje, jer će vam doneti materijalnu korist na duži rok. Biće vam potrebna podrška i razumevanje od strane voljene osobe, na šta nećete nailaziti uvak kada vam zatreba ali će ipak u najvažnijim trenucima partner biti uz vas. Potrebno je da poradite na ostvarivanju zajedničkih ciljeva, jer ćete imati povoljne okolnosti u vezi toga, što će doprineti skladnijom odnosima izmađu vas dvoje. Ako ste slobodni, biće vam teško da priđate osobi koja vas već duže vreme privlači jer nećete biti sigurni kako da se postavite i da li će vaš nastup biti uspešan. Kada se konačno odlučite da to učinite, shvatićete da je ta osoba zainteresovana za nekog drugog ili je nedavno ušla u vezu. Nakon toga ćete se naći na meti osobe koja je u vas zaljubljena i koja će vas proganjati i pokušavati da vas uveri kako vam je idealni partner. Vama će to biti suviše, a potencijalni udvarač vas neće ni privlačiti.

 

JARAC

 

 

Ne zavaravajte se, ako postoji ljubitelj moći i uticaja, onda ste to vi. Pažnja i nastupi pred javnošću sasvim su druga stvar. Zavođenje ili hipnotizovanje mase jeste još jedan od vaših skrivenih talenata. Bićete vrlo osetljivi na energiju drugih ljudi i vešto izbegavati susrete ili druženja koja vam ne odgovaraju. Cinično očekujete razočaranja, ali vreme čuda neće vas zaobići. Osnovna poruka je: optimizam vam otvara nova vrata. Uživajte u carstvu ljubavi i uz voljenu osobu. Vikend će biti čaroban za vas.

 

VODOLIJA

 

Verovatno ćete imati potrebu da se malo distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje splasnuti. Ipak, jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.

 

RIBE

 

Mogli biste osetiti grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče istina nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno. Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriti se za nove mogućnosti. Subota je pravi dan za izlaske i novu ljubav.

Стране: 1 2