HOROSKOP za SUBOTU 17. oktobar 2020. godine: Vaga LJUBOMORNA, Škorpija očekuje NEMOGUĆE!

HOROSKOP za SUBOTU 17. oktobar 2020. godine: Vaga LJUBOMORNA, Škorpija očekuje NEMOGUĆE!

16 октобра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da reagujete impulsivno, kontrolišite svoj poriv za ljubomornom reakcijom. Što se posla tiče, na Vama je da donesete završnu reč koja predstavlja rešenje ili pozitivnu prekretnicu u poslovnoj saradnji. U večernjim satima prijaće Vam izlazak i susret sa bliskim prijateljima.

 

 

ŠKORPIJA

 

Partner deluje nezadovoljno i mrzovoljno komentariše Vaše zahteve. Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Na poslu, dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na određenu diskreciju. Dobro razmislite pre nego što povučete novi potez. Izbegavajte različite vidove preterivanja ili neumerenost.

 

STRELAC

 

Osećate veliki emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Neko vešto izmiče pred Vašim pozivima. Na poslu, samouvereno branite svoje interese, ali postoje različite komplikacije. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju. Priuštite sebi bolji tretman i više sati odmora.

 

JARAC

 

Suviše očekujete od nečijih obećanja ili od osobe koja uporno pokušava da Vas navede na svoje emotivne planove. Situacija koja za Vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, na nekog drugog deluje kao komplikovana procedura. Izbegavajte stresne i naporne situacije, opustite se.

 

VODOLIJA

 

Nema razloga da insistirate na teškim temema u nečijem društvu ili da iritirate voljenu osobu. Brzopleto ste prihvatili nečiju poslovnu ponudu, tako da ćete zažaliti zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Što se zdravlja tiče, prijaće Vam dijetalna i vitaminska ishrana.

 

RIBE

 

Planirajte romantičan susret ili neku omiljenu zabavu. Važno je da preuzmete inicijativu i da imate dobru ideju vodilju. Na poslu, od Vas se očekuju razumna ili efikasna rešenja. Nove događaje prihvatite u optimističkom stilu i preuzmite odgovornost. Obratite pažnju na pravilnu ishranu, možete imati problem sa varenjem.

Стране: 1 2