Neko bitan

HOROSKOP za PETAK 16. oktobar 2020. godine: Device razmišljaju o BIVŠOJ LJUBAVI, Škorpije ZBUNJENE, a Jarac ŠARMANTAN!

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OVAN

 

Ako Vas muče emotivne dileme iskreno razgovarajte sa voljenom osobom. Razgovor vodi ka dogovoru i psihološkom opuštanju. U poslu bi trebalo da prihvatite nečiju sugestiju, jer važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu ili u odgovarajućem društvu. Takođe, važno je da se opustite i akumulirate pozitivnu energiju.

 

BIK

 

Nema razloga da insistirate na teškim temema kada ste u nečijem društvu, jer time iritirate voljenu osobu. Brzopleto ste prihvatili nečiju poslovnu ponudu, tako da ćete zažaliti zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Prijaće vam dijetalna i vitaminska ishrana.

 

BLIZANCI

 

 

Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da poštujete nečiju volju ili zahteve. Iritira Vas nečije ponašanje. Dalje, otvorena rasprava sa jednom osobom ilustruje Vašu nesigurnost i nemoć u krugu poslovnih saradnika. Što se zdravlja tiče, izbegavajte konfliktne situacije.

 

RAK

 

U razgovoru sa bliskom osobom postupite po svojoj savesti, neumerenost u izražavanju osećanja navodi na pogrešno rešenje. Imate dobre ideje o unapređenju poslovnih ciljeva, ali Vam nedostaju pouzdane informacije. Prijaće Vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

 

LAV

 

Emotivne varnice ili letargiju u odnosu sa voljenom osobom, ne treba da doživljavate kao novi „ljubavni suton“. Postoje saradnici koji iznenada remete Vaše planove. Zbog loših procena, potrebno je da napravite distancu i kraći predah. Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

 

 

DEVICA

 

Delujete nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama, nekom bivšom ljubavlju. Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a Vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Izbegavajte neumerenost i budite pažljiviji u saobraćaju.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

VAGA

 

Počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili provokativno ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom u emotivnom odnosu. Na poslovnom aspektu, ponekad je teško prepoznati tim koji pobeđuje i stranu koja gubi. Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika. Izbegavajte stresne i naporne situacije.

 

ŠKORPIJA

 

Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se menja u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad delujete zbunjeno i neodlučno.Poslovni uspeh podrazumeva novu i dobro osmišljenu akciju, prihvatite izazov u skladu sa svojim potrebama. Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti i ne testirajte ih.

 

STRELAC

 

Nema razloga da se ponašate isuviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite nečije iskreno izvinjenje, kao dobar signal. Na poslu, neko ne uvažava Vaše primedbe, ali različitost razmišljanja i ponašanja ne treba da Vas navodi na sumnju u svoje sposobnosti. Nemojte dozvoliti da Vas neko navodi na destruktivno ponašanje.

 

JARAC

 

Važno je da ostavljate zapaženi utisak i da se o Vama govori u superlativu. Upotrebite svoj šarm i odgovorite na ljubavnu poruku. Što se posla tiče, pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti i da je Vaša uloga nezamenljiva u poslovnim kombinacijama. Uvek podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

 

VODOLIJA

 

Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Stoga, osećate grižu savesti i nelagodnost. Što se posla tiče, važno je da neko odobrava Vas način razmišljanja i da Vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji. Potrebno je da se rasteretite od napornih obaveza. Šetajte više.

 

RIBE

 

Određene sitnice ponekad više otkrivaju, nego rečenice koje se ponavljaju. Pažljivije analizirajte voljenu osobu. Na poslu je važno da zaštitite svoje interese. Postavite granicu do koje ste spremni da preuzmete poslovnu odgovornost. Izbegavajte neke loše navike.

Exit mobile version