LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR 2020

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR 2020

10 октобра, 2020 Off By botanika

 

VAGA

Ovaj dan bi za vas mogao biti prilično stresan, naročito ako smatrate da kvalitet vašeg života zavisi od trenutnog partnera. Zbog vašeg karaktera, veoma često niste spremni na kompromise, a u tome leži izvor svih vaših ljubavnih konflikata. Ne tražite krivicu u drugima, došlo je vreme da poradite na sebi i vašem emotivnom razvoju.

 

Neočekivani problem sa zadatkom koji danas treba da obavite mogao bi da vas uznemiri i izbaci iz redovnog koloseka. Ne prenosite nervozu na članove porodice, jer biste mogli izazvati raspravu i niz neprijatnih situacija. Zapamtite da svako ima svoje probleme, pa ne prenosite nervozu na okolinu. Uradite ono što je do vas i opustite se. Sve će se rešiti na ovaj ili onaj način, a mir u kući je ipak najvažniji.

 

ŠKORPIJA

Ako želite da trenutni partnerski odnos uspe, danas bi bilo poželjno da prema voljenoj osobi budete popustljivi i kooperativni. Mnogi predstavnici vašeg znaka okupirani su pitanjima koja se odnose na brak i proširenje porodice i moguća su prijatna iznenađenja na tom planu. Ukoliko ste još uvek singl, provedite ovaj dan u druženju sa prijateljima ili porodicom.

 

Danas ćete imati neočekivanu jurnjavu na sve strane i gomilu neplaniranih obaveza koje nikako nećete moći da izbegnete. Potrudite se da ostanete skoncentrisani i ništa ne propustite. Uveče se nemojte forsirati već se odmorite, kako ne biste bili pod stresom i naškodili svom zdravlju..

 

STRELAC

Dan koji je pred vama bi mogao da bude veoma uzbudljiv, ukoliko budete imali strpljenja za voljenu osobu. Zbog učestalih razmirica, nesporazuma i tenzije, već dugo se osećate kao da u partneru nemate podršku. Ne dozvolite da vas obuzmu misli o eventualnom neverstvu voljenog bića, pogotovo ako ste u dužoj vezi ili braku.

 

Nesporazum između vas i jednog prijatelja navešće vas da razmišljate gde ste pogrešili. Najverovatnije ste se našli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Vaš prijatelj najverovatnije ima finansijske poteškoće o kojima mu je neprijatno da govori. Sačekajte nekoliko dana i proverite kako stvari stoje. Sigurno će tada biti raspoloženiji za priču.

 

JARAC

Ovaj dan će biti posebno uzbudljiv onim pripadnicima ovog horoskopskog znaka koji će biti u prilici da negde odputuju. Ukoliko ste singl, velike su šanse da baš danas doživite neobavezan, ali uzbudljiv flert sa jednim poslovnim saradnikom. To je osoba koju dugo poznajete, ali nemate često priliku da se nađete u njenoj blizini.

 

Neko bi mogao da vas prekine u vremenu koje ste posvetili bavljenju spiritualnim ili metafizičkim stvarima. Ne prija vam ovakvo ponašanje, ali nemate energije da se toj osobi suprotstavljate. Nema razloga za brigu. Dozvolite joj da kaže šta želi, a drugima prepustite učestvovanje u debati.

 

VODOLIJA

Vi ste ovih dana naprosto neodoljivi suprotnom polu! Gde god da se okrenete, nailazite na divljenje i otvorene simpatije. Danas ćete verovatno biti u situaciji da dobijete dva poziva za sastanak i biće vam teško da se odlučite koji da prihvatite. Takođe, ne zaboravite vaše prijatelje, pogotovo ako im u poslednje vreme ne posvećujete dovoljno pažnje.

 

Neko iz vašeg okruženja će imati potrebu da javno nastupa ili da učestvuje u diskusiji. Generalno, nemate ništa protiv toga, ali danas ne želite da u tome učestvujete. Pa ipak, stisnite zube i učinite to. Ne plašite se da vašim prijateljima kažete kako se osećate. Oni ne žele da vam bude neprijatno.

 

RIBE

Danas ćete biti prilično nespokojni, jer će vaš partner najverovatnije ispoljiti želju za većom samostalnošću, kao i druženjem sa osobama koje vama nisu naročito simpatične. Mnogo toga vam danas ne ide naruku, ali najbitnije od svega je da uspete da iskontrolišete vaše emocije. Obavite iskren razgovor sa voljenom osobom.

 

Namera da prisustvujete nekom festivalu, zabavi ili društvenom okupljanju će biti osujećena zastojem u saobraćaju. Ovo može da bude veoma stresno za vas, ali ne dozvolite da vas to zaustavi. Veoma je važno da danas provedete vreme sa prijateljima. Zaslužili ste da se zabavite!

Стране: 1 2