LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR 2020

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR 2020

10 октобра, 2020 Off By botanika

OVAN

Dan koji je pred vama može biti veoma stresan, ali samo ako vi to dozvolite. Najvažnije je da izbegavate sve konflikte, pogotovo one sa voljenim bićem. Staloženost i smirenost su danas na vašoj listi prioriteta. Ne nasedajte na provokacije, takođe. Situacija na ljubavnom planu ima šanse da se stabilizuje jedino na ovaj način.

 

Neke nepromišljene reči će povrediti vaša osećanja. Verovatno onaj koji ih je uputio, nije imao takvu nameru. Ovo mnogo više govori o toj osobi, nego o vama. Provedite veče okruženi ljudima u čijem prisustvu se prijatno osećate i do kojih vam je stalo.

 

BIK

Vi ste pravi srećnik kada je ljubav u pitanju, jer ukoliko imate partnera, znajte da pored sebe imate jednu veoma požrtvovanu i senzibilnu osobu. Voljenoj osobi priredite neko lepo iznenađenje kao mali znak pažnje za sve što vam u životu pruža. Ukoliko vaša potraga za ljubavlju još uvek nije završena, danas vam se smeši jedno novo poznanstvo.

 

Nepozvani gosti bi mogli da vam prouzrokuju stres. Želite da provedete dan odmarajući se, ali sada treba da zabavljate ljude. Ovo vas mnogo iritira. Najbolje bi bilo da zadržite osmeh i odigrate ulogu ljubaznog domaćina. Budite uljudni, a nakon toga se odmarajte…..

 

BLIZANCI

Ovaj dan sa sobom donosi mogućnost nove ljubavi s nekim ko je za mnoge iz vašeg okruženja nedostupan i tajanstven. Sa druge strane, dobro razmislite da li ste spremni za jednu tajnu romansu. Sve su šanse da se mnogo zaljubite i da izgubite kontrolu nad situacijom. U jednom momentu, poželećete da sa svima podelite vašu sreću.

 

Stres koji ste imali u poslednje vreme mogao bi danas da vas navede da potrošite gomilu novca na nepotrebne stvari kako biste ga se oslobodili. To nije loše, samo je važno da vodite računa da to što kupujete bude korisno, a ne puko bacanje novca, koga niko nema na pretek. Pored toga ni u prodavnici vam neće vratiti izgubljeni novac. Zato, budite pametni.

 

RAK

Danas ćete biti prilično popustljivi kada je u pitanju partnerski odnos, što vam inače nije svojstveno. Moguće je da u stvari, polako dižete ruke od trenutne ljubavi jer više nemate snage da se borite sa manama vašeg partnera. Do sada ste se nadali da će on da se promeni uz vašu pomoć ili bez, a sada više niste sigurni u to.

 

Dan je kao stvoren da ga provedete napolju. Ako ne možete, ostanite kod kuće, pogasite sve telefone i opustite se maksimalno. Danas je vaš dan. Izbegnite sve porodične probleme, stresove prijatelja i ljutnju partnera i ugodite sebi. Dosta ste se davali drugima. Potrebno vam je vreme samo za vas. Vi to definitivno zaslužujete.

 

LAV

Povremeni konflikti s partnerom danas prerastaju u pravu malu dramu. Ne zaboravite da se radi o sitnicama koje zapravo ne ugrožavaju ni jednu stranu. Najvažnije je da u afektu ne donosite nikakve ishitrene odluke. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka mogu da očekuju nesporazume u komunikaciji sa potencijalnom simpatijom.

 

Nerazumevanje ili rasprava sa nekim od članova porodice mogla bi vam pokvariti raspoloženje od samog jutra. Ako ne zakočite, mogli biste se dotaći nekih problema koje već dugo potiskujete i napraviti veliku svađu. Svi ste pod stresom i treba da shvatite da se raspravom ne rešava ništa. Budite vi ta osoba koja će povući kočnicu. Sprečićete veliku katastrofu.

 

DEVICA

Ne bi bilo loše da razmislite o proširenju kruga prijatelja, jer na ovaj način možete upoznati nekoga zbog koga bi vam zaigralo srce. Pripazite se osoba koje su u potpunosti različite od vas, jer bi ovakva romansa veoma brzo mogla da se otrgne kontroli. Što je najvažnije, ne dozvolite da vam opšta sreća zavisi od toga da li imate partnera ili ne.

 

Uznemiravajući san mogao bi da vas pogodi i navede da se probudite usred noći. Verovatno će vam se javiti neka stara ljubav koju još niste preboleli. Vratite se u realnost i ne dozvolite da san toliko loše utiče na vas. Ostanite mirni i prihvatite da su snovi jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo. Do poslepodne ćete sve zaboraviti. Budite manje osetljivi.

.…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2