LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Bikovi u iskušenju, Ribe očekujte neočekivano!

LJUBAVNI HOROSKOP za narednih 7 DANA: Bikovi u iskušenju, Ribe očekujte neočekivano!

10 октобра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Ponos vam je kočnica i nepovoljan ishod za mnoge situacije, pa tako i za ljubav. Ponos je takođe prisutan u vašem ljubavnom odnosu. Kada bi više dali važnosti onome što zapravo osećate, prvo bi bi bili srećniji i zadovoljniji, a samim time bi i vaša veza bila daleko kvalitetnija. Duga je sedmica, nađite bar jedan dan za malo više nežnosti i intimnosti sa svojim partnerom. Slobodne Vage neodlučne, jer su „zabacile udicu“ na više mesta.

 

ŠKORPIJA

 

Na ljubavnom planu, zvezde su vam naklonjene. Po pitanju ljubavi, čitava ova sedmica će biti mirna, bez bilo kakvih negativnih situacija. Uživaćete u društvu voljene osobe i razmenjivati mišljenja, kao i rado se prisećati divnih trenutaka. Slobodni Škorpioni mogli bi zaploviti u ljubavne vode i to sa nekim vatrenim znakom.

 

STRELAC

 

Uživajte u apsolutno svakom danu i svakom trenutku sa voljenom osobom. Neki trenuci su zaista posebni i treba da ih cenite više od svega. Ukoliko ste slobodni, jedna zanimljiva osoba će ući u Vaš život. Iskoristite svaki trenutak da provedete sa njom i da se zbližite. Ljubav koju ostvarite bi mogla biti zaista divna.

 

JARAC

 

Sedmica pred vama neće biti okupirana raznim obavezama i poslovima. Imaćete dovoljno vremena za sve, kao i za odmor. Potrudite se da više dana iskoristite i usmerite ka ljubavi. Imaćete divan vikend i divne trenutke sa vašom voljenom osobom. Nemate često ovakve dane koje možete provoditi onako kako želite, već onako kako obaveze nalažu, zato uživajte u ovom vikendu. Slobodni Jarčevi nisu puno zainteresovani za ljubav ovih dana, tako da njihov status ostaje nepromenjen.

 

VODOLIJA

 

Vi ste previše iscrpljeni i u vama je manjak volje i motivacije za bilo čime, pa tako i za ljubavi. Položaj planeta nije na vašoj strani, tako da bi sedmica ispred vas mogla biti prilično utučena po pitanju emocija. Slobodne Vodolije, dajte priliku sami sebi i da vas neko usreći. Iako su vam slomili srce, imate pravo na drugu priliku. Ne budite ograničeni mišljenjem da nemate sreće u ljubavi. Prava osoba će ući u Vaš život kada se tome najmanje budete nadali.

 

RIBE

 

Možete očekivati neočekivano! Neko će vam izjaviti ljubav i priznati svoja osećanja koja gaji prema vama ili ćete tako nešto saznati preko druge osobe. Kako god bilo, postoji osoba koja je tajno zaljubljena u vas, ali vi to ne znate. Ukoliko ste u vezi, moguće je da će se jedna osoba sa posla zainteresovati za vas. To će stvoriti nesuglasice između vas i trenutnog partnera. Potrudite se da rešite situaciju na najbolji mogući način.

 

Стране: 1 2