HOROSKOP za UTORAK 13. oktobar 2020. godine: Lavovi idu u PROVOD, Vodolije ignorišu PARTNERA!

HOROSKOP za UTORAK 13. oktobar 2020. godine: Lavovi idu u PROVOD, Vodolije ignorišu PARTNERA!

10 октобра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Imate čestih problema sa želucem i sa varenjem generalno, potražite savet od vašeg lekara, problem nije ozbiljan ali je neprijatan. Ne volite da vas poistovećuju sa onim kolegama koji se samo provlače preko leđa drugih a ne rade ništa. Vi znate koliko vredite.

 

ŠKORPIJA

 

Ostvarite kontakt sa ljudima koji će vam pomoći da napredujete. Možda je bolje da se danas ne vidite sa bliskom osobom, zbog pojačanih emocija i nekih osetljivih reči može doći do nepotrebne rasprave.

 

STRELAC

 

Ne volite kada drugi misle da ste tu gde jeste zbog nekih vaših privatnih veza sa ljudima na visokim položajima. Više volite da vas cene zbog ono što jeste. Priželjkujete neka nova dešavanja na privatnom planu, ukoliko se malo potrudite stvari će krenuti u pravom smeru.

 

JARAC

 

Stalo vam je do određene osobe i više nego što sami to sebi želite da priznate. Zapitajte se da li je pravi trenutak da se upuštate u tu priču. Emotivne igre i kalkulacije nikada nisu bile vaš fah, ne volite da gubite vreme na stvari koje će još više zakomplikovati celu priču.

 

VODOLIJA

 

Ignorišete loše komentare na poslu i za sada smatrate da ste na pravom putu da prevaziđete sve negativne stvari koje su vas sputavale. Ignorisanju partnerovih poziva za promenu nećete učiniti da neki problemi nestanu. Naprotiv.

 

RIBE

 

Odmor vam je preko potreban, ali morate izdržati još malo dok se ova faza na poslovnom planu ne završi. Ne možete živeti na račun prošlosti, mnoge stvari su se promenile a vi se niste menjali u skladu sa tim promenama.

Стране: 1 2