LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 09. OKTOBAR 2020.

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 09. OKTOBAR 2020.

7 октобра, 2020 Off By botanika

OVAN

Neko bi danas vaše reči mogao shvatiti potpuno pogrešno. Iako vam to nije namera, izgledate arogantno u očima drugih. Pokušajte da obuzdate preveliku energiju koja je danas aktivna.

Pokušavate da manipulišete voljenom osobom i da je navedete da se prikloni vašim željama.

 

BIK

Današnji dan i njegova energija vam u potpunosti odgovaraju i spremni ste da se bacite u akciju. Promena je vidljiva svima oko vas. Velika sigurnost i samopouzdanje, kombinovana sa očaravajućim I duhovitim pristupom, obezbediće vam zainteresovanost osobe koju simpatišete.

 

BLIZANCI

Vaš nastup danas izaziva nepoverenje ljudi oko vas jer smatraju da suviše ističete sebe I da pokušavate da se nametnete kao konkurencija. Time što ćete pritiskati neku osobu porukama i pozivima na izlazak, ne činite ništa u svoju korist. Morate biti suptilniji I pustiti da se otvori prema vama…..

RAK

Uspevate da završite obaveze koje su vam nametnute, jer ste dovoljno fokusirani I skoncentrisani. Ipak, ovo je previše posla za vas, pa ćete osećati veliku energetsku iscrpljenost. Pokušajte da napunite baterije u popodnevnoj šetnji kroz grad I kupovini sa voljenom osobom ili sa prijateljima.

 

LAV

Vi ste odlično raspoloženi tokom celog dana i neće vam smetati čak ni povremena podbadanja kolega, koje u ovom trenutku doživljavate kao u potpunosti nebitne. Pomalo likujete zato što ste uspeli da obavite svoj deo posla pre svih. Slobodnima u večernjim satima izlazak sa društvom.

 

DEVICA

Velika posvećenost obavezama. Odradićete ogroman deo posla oko jednog dogovora, iako imate kratke rokove. Situacija sa voljenom osobom je dosta stabilna I pored tenzije koja će biti primetna u prepodnevnim satima. Ipak, ovo ćete lako regulisati….

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2