HOROSKOP za SUBOTU 10. oktobar 2020. godine: BIKOVI će danas biti ODMORNI i NASMEJANI…

HOROSKOP za SUBOTU 10. oktobar 2020. godine: BIKOVI će danas biti ODMORNI i NASMEJANI…

7 октобра, 2020 Off By coki

 

VAGA:

 

Stres je ono čemu ste izloženi i to se odražava na vaše zdravstveno stanje. Osim toga, i danas će vas pratiti nervoza zbog situacija koje vas muče, a na koje istvoremeno ne možete previše uticati. Probajte bar danas da se opustite uz neki dobar film. U večernjim satima ćete dobiti jedan zanimljiv poziv. Pazite šta pijete.

 

ŠKORPIJA:

 

Vama se život totalno zakomplikovao i to vas lomi iz dana u dan. Teško se nosite sa svim problemima koji su se nagomilali na vaša pleća. Danas ćete takođe biti izloženi tom stresu. Pokušajte bar danas rešiti one probleme koje možete. Nemojte dozvoliti da zbog vašeg ponosa trpi vaša duša i čitav organizam. Danas bi vam prijala šetnja kraj obale reke.

 

STRELAC:

 

Vi se teško nosite sa promenama koje se u poslednje vreme dešavaju u vašem životu. Posebno vas muče promene na ljubavnom i poslovnom planu. Prihvatite to što je pre moguće, jer time ćete umiriti sebe. Osim toga, vi ste predobri i ljudi oko vas to koriste. Danas recite NE nekim ljudima. Počnite misliti više na sebe, svoje želje i svoje potrebe.

 

JARAC:

 

Vi ste u zadnje vreme previše bezvoljni i premalo se borite za sebe i svoju sreću. Pustili ste da sve ide kako ide, pa kako bude. Upravo danas će vam doći do preokreta, jer ćete shvatiti da tako gubite sami sebe, a kad sami sebe izgubimo, teško se vraćamo na pravi put. Radite na sebi, već od danas. Imate mnogo razloga za sreću i borbu.

 

VODOLIJA:

 

Ne bi bilo loše da se danas posavetujete sa vašim lekarom oko učestalih glavobolja i zakažete pregled već za ponedeljak. Stres je ono čemu ste izloženi i to se odražava na vaše zdravstveno stanje. Osim toga, i danas će vas pratiti nervoza zbog situacija koje vas muče, a na koje istvoremeno ne možete previše uticati. Probajte da se opustite uz neku knjigu.

 

RIBE:

 

Pozabavite se ljudima koje volite i kojima ste okruženi. Pokažite im da vam je stalo do njih i da ih puno volite. Nikada ne možete previše iskazati svoju ljubav. Zato se ne ustručavajte nego iskreno recite koliko ih volite. Danas je pravi dan za to. Pred vama je lep vikend. Uživajte!

Стране: 1 2