LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 23. SEPTEMBAR 2020.

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 23. SEPTEMBAR 2020.

22 септембра, 2020 Off By botanika

OVAN

Vi volite da se osećate sigurno, okruženi poznatim ljudima koji vam pružaju komfor, čistu i otvorenu ljubav i poverenje. Ali, danas očekujte drugačije iskustvo. Danas biste mogli sresti neku racionalnu osobu koja nije naročito posvećena ljubavnom i emotivnom životu. Ne očajavajte. Tako neko može vam doneti sreću. Ne znate dok ne probate.

 

Ne postoji izgovor za lenjost. Ustanite ranije. Udahnite svež vazduh. Što ste aktivniji to ćete biti i srećniji. Izađite iz svog kaveza i podelite sa drugima svoja osećanja. Budite aktivni i fleksibilni. Nema ništa tragično niti loše danas po vas, te nastavite da budete pozitivni i nasmejani.

 

BIK

Trenutna pozicija planeta je veoma povoljna za društvene događaje ili organizovanje zabave. Takođe vam daje mogućnost da dođete u dodir sa ljudima koji su veoma različiti od vas. Upravo to će vas ohrabriti da pogledate i neke drugačije ljude, na koje do sad niste obraćali pažnju. To može biti veoma zabavno.

 

Ne dozvolite da stagnirate. Vreme je za akciju. Pogledajte malo unapred, napravite plan šta sve možete danas da uradite. Odvojite vreme i za sebe. Odmorite od intenzivnih emocija, uživajte u suncu i opuštenom razgovoru. Održavajte svoj stav nepobedivog. Krenite u akciju kada osetite da ste usporili. Važan je kontinuitet…..

 

BLIZANCI

Danas ćete biti privučeni od nekoga ko je veoma originalan i ko ima potpuno drugačiji pogled na svet i od vas i od većine drugih ljudi. Vi ćete biti prosto očarani intelektom i razmišljanjima te osobe. Iako uletite u avanturu, nemojte previše brzo da date svoje srce. Dobro se zabavite, ali sačuvajte se na vreme od eventualnog razočarenja.

 

Danas biste se mogli osetiti malo rasterećeno, ali i dalje će oko vas (ili u vama) biti emotivne drame sa kojom morate da se suočite. Idite u šetnju ili trčite rano ujutro i dajte sve od sebe da povećate svoj kapacitet pluća. Osetite svoje srce kako pumpa krv i nepobedivo kuca. Što budete aktivniji, bićete više i u stanju da se nosite sa izvesnim situacijama.

 

RAK

Ako ste u potrazi za osobom sa kojim ćete podeliti svoj život, danas izađite napolje i družite se sa drugim ljudima. Zaključićete da su ljudi drugačiji nego inače, da vas inspirišu i prijaju vam. Nije stvar u njima! Vi jednostavno blistate. Nova ljubav je ispred vas!

 

Zastanite malo i napravite pauzu od svog neprestanog „uspinjanja“. Pogledajte malo oko sebe. Uživajte u lepom društvu dragih prijatelja. Pogledajte film. Više se družite jer ćete se moći reštiti tenzije, za koju možda niste ni svesni da je posedujete. Pustite da vas energija obuzme. Zatim ponovo krenite na svoj put ka vrhu.

 

LAV

Danas budite nežni. Zvezde vam savetuju da danas radije upotrebite metod nemoćne i nežne osobe, nego ratnika osvajača sa oštrim pogledom i jakim jezikom. Ustvari, potrebno je da na suptilan način stavite do znanja da ste zainteresovani. Budite osvojeni i uživajte u pažnji suprotnog pola.

 

Obratite pažnju na današnje vesti, ali ne samo one najvažnije, nego i one male, sporedne. Razmislite o tome šta ste čuli ili pročitali. Morate se malo više potruditi da se informišete. Ne možete ostati zatvoreni u svom svetu. Opšta informisanost je vrlo bitna i za vaš lični cilj.

 

DEVICA

Pozicija nebeskih tela danas vam donosi tenziju u trenutnu vezu, pa ćete verovatno i vi i vaš partner provesti dan odvojeni, radeći stvari u kojima uživate isključivo sami. U tome nema ništa loše. Ustvari, ovo je pravi način da se zaželite jedno drugog i nakon toga se volite još više. Zato se opustite i uživajte!

 

Pred vama je jedan od onih dana kada treba da skočite na noge i krenete u akciju od ranog jutra. Možda ćete biti malo neodlučni, ali ne dozvolite da vas to brine. Pogotovo ako ne morate baš danas doneti velike odluke. Sjajno ćete se osećati obavljajući svoje svakodnevne obaveze. Bićete pozitivni i nasmejani.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2