LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za 22. SEPTEMBAR 2020.

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za 22. SEPTEMBAR 2020.

22 септембра, 2020 Off By botanika

OVAN

Bićete prilično frustrirani i netolerantni prema drugima, a sve zbog jednog telefonskog poziva koji željno iščekujete, a nikako da se dogodi. Planirano putovanje ili odmor ćete morati da ostavite za neki drugi put zbog iznenadnih obaveza koje su neodložne. Moraćete da preuzmete odgovornost za nečije tuđe pogreške, najverovatnije jednog člana porodice.

 

Ukoliko ste slobodni, potencijalna simpatija spremno prihvata vašu igru zavođenja. Danas će vaša sposobnost flertovanja biti na vrhuncu. Ako se nalazite u vezi, sledi vam udaljavanje od voljenog bića. Najbitnije za vas je da se fokusirate na budućnost, umesto da stalno živite u prošlosti. Prioritet vam je dobra organizacija.

 

BIK

Danas će partner pokušati da vas gurne u drugi plan, jer je umoran od vašeg previše dominantnog stava. Ovo i nije tako loše. Prepustite malo drugima vođstvo i odmorite se. Ako ste slobodni, razmislite malo o svojm kriterijumima kada je partner u pitanju. Da možda ne tražite previše?

 

Planovi koje imate, a uključuju prijatelje ili voljeno biće će morati da se odlože, a to vas čini prilično nervoznim. Neočekivani događaji zahtevaju vašu punu pažnju i odlaganje većinu aktivnosti kojima ste hteli da se bavite. Ovaj dan nije pogodan za umetničke i kreativne aspiracije. Vremena ćete imati samo za dodatno informisanje i kraću edukaciju…

 

BLIZANCI

Nesporazumi i svađe u porodici će obeležiti većinu dana i ostaviti vaše odnose u priličnom haosu. Mogući su neplanirani troškovi u smislu kupovine električnih uređaja koji se ne mogu popraviti. U danu kao što je ovaj, najbolje se posvetite individualnim aktivnostima i provedite što više vremena van kuće. Poseta bioskopu, sportska dešavanja ili koncerti vas prilično efikasno oslobađaju stresa.

 

Razočarani ste nekim postupcima vašeg partnera, a niste baš sasvim sigurni šta vam to smeta. Svađe i nepredviđene reakcije sa obe strane bi mogle danas da donesu i prekid ili zahlađenje odnosa. Ako ste od nedavno u vezi, ne trudite se da ostavljate što bolji utisak po svaku cenu. Budite spontani i prirodni.

 

RAK

Vaša veza je sigurna i stabilna. U partneru imate potpunu podršku i utehu kada vam je najpotrebnija. Mogli biste da ga prijatno iznenadite ukusnom večerom i toplom kupkom. Vi već znate kako da mu pokažete koliko vam znači u životu. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli da odustanu od udvaranja jednoj zauzetoj osobi.

 

Danas ćete morati da kontaktirate mnogo ljudi, a nećete biti raspoloženi za duge telefonske razgovore. Problemi u vezi sa finansijama vam zadaju dodatnu glavobolju – ako ste nekome pozajmili novac, danas ćete saznati da dotična osoba nema nameru da ga vrati. takođe, neplanirana kupovina će nepovoljno uticati na vaš kućni budžet. Potrudite se da nađete rešenje.

 

LAV

Stvari koje se tiču novca bi mogle da negativno utiču na jedno prijateljstvo, pa je čak moguće i zahlađenje odnosa sa nekim sa kime ste veoma bliski. Iznenadni razvoj događaja unosi vam dodatnu nervozu u ionako pretpan dnevni raspored. Pokušajte da ostanete staloženi i što je moguće više koncentrisani na ono što je zaista važno. Ne donosite nikakve definitivne odluke, jer ćete kasnije sigurno zažaliti.

 

Imate izraženu potrebu da kontrolišete partnera, a još uvek niste svesni da to uopšte neće izaći na dobro. Razlog ovakvom ponašanju leži u vašoj ljubomori, a ona, pak, u nedostatku samopouzdanja. Sumnje vam dodatno podstiče partnerova nezainteresovanost – najverovatnije ga neko iz njegove okoline huška protiv vas. Porazgovarajte otvoreno o svemu..

 

DEVICA

Neke pripreme kojima ste posvećeni vam oduzimaju prilično vremena, te stoga ne uspevate da se posvetite partneru i njegovim željama. Vama je takođe potrebna pažnja, ali ne dobijate je u dovoljnoj količini. Popričajte o svemu što vas tišti, svatićete da i niste toliko udaljeni jedno od drugog kako ste isprva mislili. Kraj dana donosi emotivno ispunjenje.

 

Očekujte posetu veće grupe ljudi sa kojima ste prilično bliski. Neka vas to ne zatekne nespremne. U jednom razgovoru ćete doći do prilično šokantnih saznanja. Potrudite se da ove informacije zadržite za sebe. Takođe, povedite računa o zdravlju, prvenstveno o ishrani. Do kraja dana, informišite se što više i saznajte šta je to što treba da promenite.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI… 

 

Стране: 1 2