LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 21. SEPTEMBAR 2020.

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 21. SEPTEMBAR 2020.

19 септембра, 2020 Off By botanika

Vaga

Današnji dan biste trebali da provedete sami. Završite projekat koji ste započeli i sredite neke zaostale neobavljene dužnosti, jer ćete danas imati energije za to. Nemojte se stresirati ukoliko vam drugi budu to zamerili. Imate svako pravo da svoje vreme organizujete upravo onako kako vi želite.

 

Ništa nije slično paklenom entuzijazmu, a vi ga odlično poznajete. Iskreno, vi žalite svakoga koga ne posedujete. Međutim, sa današnjom planetarnom konfiguracijom možda ćete morati malo da se stišate i primirite u vezi. Budite nežni i taktični sa partnerom i dobićete najbolje rezultate.

 

Škorpija

Nekakvo obećanje i razgovor o finansijskom dobitku bi mogli da vas bace u računanje. Ovo može direktno da se odnosi na posao, ali i ne mora. Bilo kako bilo, današnji dan ćete posvetiti tome. Vodite računa da zbog prevelike opsednutosti novcem ne povredite nečija osećanja.

 

Pod uticajem današnje planetarne energije činiće vam se da svi oko vas viču umesto da normalno govore. Neće se raditi toliko o argumentovanju nečega koliko o čudnoj energiji. I u vašem ljubavnom životu biće dosta vike, ali pokušajte da to iskoristite i dobro se provedete (pustite glasno muziku!). Nemojte biti ljuti!.

 

Strelac

Vaše komšije će danas biti jako uznemirene što bi vas moglo iznervirati i izbaciti iz tkata. Nove komšije će se doseliti, neko će raditi glasno po dvorištu, slaviti nešto ili se svađati. Očekujte ovo i ne dozvolite da vas to isfrustrira i pokvari vam dan, već pomozite ukoliko budete bili u prilici.

 

Danas očekujte dosta gurkanja i pritisaka svuda oko vas, pa i u vašem ljubavnom životu. Niti jedno od vas dvoje neće biti spremno da se pomakne ni milimetar ili da odstupi od svoga stava. Nema kompromisa danas. Umesto rasprave pronađite nešto što možete zajedno da radite i lepo se provedete. Isplanirajte zajedničke ciljeve umesto da se raspravljate.

Jarac

Nadolazeći dan obećava mnogo dobrog provoda i socijalnih aktivnosti. Mogli biste da ugostite vama drage ljude i zabavu napravite kod kuće. Bićete u velikoj žurbi i razmišljaćete da li organizacija protiče onako kako ste zamislili. Nema razloga za brigu. Članovi porodice će vam pružiti neophodnu logistiku. U tren oka sve će biti spremno za goste.

 

Danas ćete imati nekoliko izbora. Takođe, možete sebi postaviti određeni cilj kada je ljubav u pitanju ili odlučiti da budete praktični i iskreni u vezi. Samopromocija sa ciljem da dobijete ono što želite, imaće dosta uspeha. Razmislite o tome!

Vodolija

Ispunjeni ste pozitivnom energijom koja vas pokreće na akciju. Najverovatnije ćete poželeti da ceo dan provedete napolju. Ako postoje neke obaveze vezane za vaš dom i zahtevaju da im se posvetite, zamolite članove porodice da vam pripomognu. Neka papirologija takođe zahteva vašu pažnju – ovo je zadatak kome ćete se najviše opirati. Izdržite i uveče otiđite u provod.

 

Ne želite da priznate da ste pobeđeni, sve dok ne prevrnete svaki kamen i pokušate na sve moguće načine da dođete do ostvarenja svojih snova. Sa današnjom planetarnom energijom, imate veliki potencijal da uspete u tome što želite. Pokušajte da imate malo filozofski i relaksiran stav.

 

Ribe

Razmišljate da ovo veče provedete sa prijateljima ili emotivnim partnerom. Sportski događaji, bioskop ili koncert su ono što imate u planu. Takođe, aktivnosti koje uključuju decu su dobrodošle. Nemojte se iznanaditi ako večeras poželite da više slušate druge, a ne da aktivno učestvujete u razgovoru. Imate toliko toga na umu da vam je potrebno da sredite misli.

 

Zvezde vam danas donose bonus u svakom smislu. Bićete u stanju da dobijete sve što želite, ali samo ukoliko umete da se nosite sa tim. Možda ćete biti pred izazovom da napravite veliki pomak u ljubavnom životu, ali pokušajte da sagledate prvenstveno svoje želje i potrebe pa tek onda da donesete odluku. Nemojte preceniti sopstvenu snagu i izdržljivost.

Стране: 1 2