LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 21. SEPTEMBAR 2020.

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 21. SEPTEMBAR 2020.

19 септембра, 2020 Off By botanika

Ovan

Pred vama je dan ispunjen obavezama i poslovnim razgovorima. Budite pripremljeni na neprestanu zvonjavu telefona. I, naravno, nemojte se previše brinuti ukoliko danas ne uspete sve da postignete. Sutra je novi dan.

 

Današnja planetarna energija ohrabriće vas da uradite nešto što obično ne radite i zbog čega osećate vrlo često krivicu – da preuveličavate! Ako tokom razgovora sa partnerom krenete u takvu avanturu pripazite se i dobro zapamtite šta ste rekli, jer ćete jednom biti prozvani da to i dokažete!….

 

Bik

Ambiciozni planovi koje imate po pitanju budućnosti, zahtevaju da obratite pažnju na neke praktične stvari, kao na primer, finansije. Ukoliko zaista želite da ideje sprovedete u delo, morate malo da se uozbiljite. Osoba muškog pola koja vam je prijatelj bi mogla da vam pomogne. Ne trudite se da sve završite danas. Mogli biste se preforsirati i pre vremena odustati.

Vera pomera planine i stvara čuda u vašem ljubavnom životu. Zvezde će vam danas pružiti priliku da iskoristite sva svoja nadanja i veru, kako biste poboljšali svoju ljubavnu vezu. Razmislite o svojoj trenutnoj vezi i onome u šta vi istinski verujete. Da li oboje verujete u istu stvar?.

 

Blizanci

Isplanirajte dugo željeni odmor – zaslužili ste. Planovi povodom toga će glatko teći, bićete u prilici da prevaziđete sve prepreke na putu ostvarenja vaših želja. Očekujte posetu prijatelja koji ne žive u vašem mestu. Vaš glavni zadatak danas je da proširitefizičke i mentalne horizonte.

 

Danas ćete vi i partner biti dosta takmičarski nastrojeni. Verovatno da svako od vas dvoje želi da nametne onom drugom svoju ideju. Zvezde vam poručuju da ne morate tražiti načina da vidite ko je bolji od vas dvoje, već da učite jedno od drugog. Nemojte se raspravljati i iskoristite energiju u pozitivnom smislu.

 

Rak

Današnji dan posvetite svetskim zbivanjima i vestima. Možda ćete pronaći ideju za zadakat koji imate na umu da obavite. Veče vam donosi niz novih uzbuđenja. Ako dobijete poziv da izađete, prihvatite ga bez rezerve. Vreme je da se opustite i počnete da uživate u životu. Nikad ne znate ko i šta je vaša sreća.

 

Postoji mogućnost da ćete danas popovati svom partneru o nekim problemima koje treba rešiti. Međutim, u svemu tome uvidećete sa koliko žara se unosite u sve to i da je vaša želja da partner prihvati vaše principe izuzetno velika. To verovatno neće ići tako kako ste vi zamislili, jer niko ne voli da bude nateran na nešto. Dozvolite partneru da sam razmisli!

 

Lav

Danas su moguće diskusije. One bi vrlo lako mogla da pređu i u otvorenu svađu. Zato vodete računa o tome da ne upadnete u vatru, naročito ako vas neko bude provocirao. Po prirodi imate buran temperament, ali nekad je bolje suzbiti ga kako ne biste sami sebi napravili probleme. Ako imate mogućnosti, izađite sa posla ranije i prošetajte. Potrebno vam je opuštanje.

 

Obilje sjajne energije i entuzijazma biće svuda oko vas danas. Vi znate šta želite i spremni ste da krenete po to. Sa današnjom planetarnom energijom, ljubavne mogućnosti biće svuda oko vas, posebno prilika da upoznate nekog novog na edukativnom ili spiritualnom okupljanju. Inspiracija će vas skroz promeniti!…. 

 

Devica

Danas će vam fizička energija biti veoma visoka. Iskoristite je tako što ćete dan provesti napolju u prirodi i u društvu ljudi koje volite i koji vole da rade iste stvari kao i vi. Uživajte u grupnom sportu ili dugoj šetnji. Ako morate da radite, idite uveče u neki klub i dobro se izigrajte. Možda ćak i upoznate nekog interesantnog.

 

Ne volite ni da pokušavate, a kamoli da ubeđujete nekog da radi protiv svojih osećanja i želja. Najviše volite da živite i pustite druge da žive svoj život. Međutim, danas ćete pod uticajem čudne planetarne energije poželeti da promenite partnera. Postoji nešto što vas nervira već duže vreme. Nemojte podleći tom iskušenju, već razgovarajte. Pokušajte da budete taktični.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2