LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za 19. SEPTEMBAR 2020.

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za 19. SEPTEMBAR 2020.

14 септембра, 2020 Off By botanika

Ovan

Da li ste zabrinuti po pitanju novca? Pokušajte da budete racionalni. Vaše misli su verovatno negativnije nego što je situacija ustvari. Budite objektivni po pitanju budžeta. Napravite plan i pokušajte da bolje rasporedite ono čime raspolažete. Ako vam je to teško, obratite se za savet nekom iskusnom prijatelju.

 

Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su zadovoljni izborom partnera će danas doživeti nezaboravne romantične trenutke sa voljenim bićem. Takođe, očekuje vas i mnogo kvalitetnog vremena provedenog sa vašim prijateljima, a u nekim razgovorima, doći ćete do informacija koje bi mogle da promene vaš pogled na svet….

 

Bik

Vaša intuicija je danas na visokom nivou, naročito kada su porodični odnosi u pitanju. Primetićete da vas neko laže i biće vam teško to da prećutite. Pokušajte. Ukoliko ne učinite tako, moglo bi se dogodi da izbije velika rasprava sa fatalnom posledicama. Izdignite se iznad situacije i čekajte neko bolje vreme.

 

Skloni ste sanjarenju i idealizaciji partnera, iako vam to inače nije svojstveno. Ako ste u vezi sa nekim koga od nedavno poznajete, čuvajte se izvesnih razočarenja. Poželjno bi bilo da se posvetite ličnim interesovanjima i druženju sa prijateljima. Nekoliko dana bez partnera učiniće da steknete realniju sliku o njemu..

 

Blizanci

Vaša intuicija bi vas danas mogla odvesti u pogrešnom smeru. Da li razmišljate da postupite kako kaže razum ili da ipak poslušate srce? Danas uradite suprotno od onoga što vam nalaže osećaj. Ako ste i dalje neodlučni, sačekajte neki povoljniji dan. Danas se opustite i ne razmišljajte niočemu.

 

Neko u vašoj neposrednoj okolini, najverovatnije iz poslovnog okruženja, želi da po svaku cenu pridobije vašu naklonost. Ukoliko ste singl i pruža vam se mogućnost putovanja u inostranstvo, smeši vam se romansa koja bi mogla potrajati i nakon vašeg povratka. Svi oni koji su u vezi će morati da nađu način da se izbore sa partnerovom ljubomorom.

 

Rak

Danas ćete se probuditi prilično negativni. Pokušajte u startu to da presečete i da nabacite osmeh na lice. Zvezde vam donose interesantan susret. Ukoliko budete neprijatni, postoji mogućnost da propustite interesantno poznanstvo i mogućnost za sreću i uspeh. Nasmejte se, neko će vas sigurno primetiti.

 

Ovaj dan je izuzetno povoljan za one pripadnike ovog horoskopskog znaka koji vole uzbuđenja, putovanja, avanture – drugim rečima, za sve one koji ne razmišljaju previše šta će biti sutra. Čak i ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, poželećete da stalno budete u centru pažnje. Ukoliko još uvek tragate za ljubavlju, danas iskoristite svaku priliku za nova poznanstva.

 

Lav

Da li radite na projektu koji zahteva genijalnost? Ako da, pomirite se sa tim da će vaš mozak biti prazna hartija i da nikako nećete moći da se skoncentrišete. Najbolje bi bilo da rad na tome ostavite za neko bolje vreme, a danas se opustite ili dan posvetite nečemu što ne iziskuje jak umni napor. Ako ste u prilici, idite negde u prirodu.

 

Danas ćete biti skloniji impulsivnom donošenju odluka vezanim za vaš ljubavni život, a to bi moglo negativno da se odrazi na vaš odnos sa voljenim bićem. Svaki pokušaj da napravite neku drastičniju promenu neće naići na odobravanje stalnog partnera. Zaboravite i na eksperimentisanje, a ako ste slobodni i na započinjanje veze sa nekim koga nedovoljno poznajete.

 

Devica

Vaš rođak, član porodice ili komšija danas neće biti naročito druželjubiv. Vi ćete se verovatno pitati zbog čega je ta osoba čudna i ćutljiva i da li to ima veze sa vama. Nema razloga za to. Verovatno je u pitanju lični problem. Dajte joj malo vremena da vam se otvori sama. Budite strpljivi!

 

Mnogi predstavnici vašeg znaka su čvrsto odlučili da nešto značajno promene u aktuelnom partnerskom odnosu. Moguće je da razmišljate o zajedničkom životu, a neki i o braku. Oni koji su od skoro u vezi, bilo bi dobro da postanu odgovorniji i da se drže zadatih obećanja. Nađite vremena za voljenu osobu i pokažite joj koliko vam je stalo…

.…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2