LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 18. SEPTEMBAR 2020.

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 18. SEPTEMBAR 2020.

14 септембра, 2020 Off By botanika

OVAN

Danas će biti pravi izazov održati balans. Shvatite ovo ozbiljno jer će vam verovatno trebati više nego ikad. Moguće je da ćete biti sudija između nečega starog i novog. Prihvatite izazove. Postarajte se da se držite dogovora. Iskoristite svoju komunikativnost i pomozite da se premosti neki jaz.

 

Ako niste iskusili ljubav koju ste želeli, možda je to zato što je niste ni tražili. Ako ste u vezi sa nekim i ne osećate se ispunjeno, razmislite o tome da porazgovarate na tu temu otovreno i kažete šta očekujete od vaše veze i šta je to što vas čini srećnim. Ako niste u vezi, a želite je, morate da imate malo argresivniji pristup da bi ste upoznali osobu koju želite.

 

BIK

Intenzivne strasti danas će biti veoma izražene, a vi u samom središtu dešavanja. U vama će se boriti konfliktna energija, a vi ćete morati doneti važnu odluku – odmah! Uradili ste sve pripreme i sve što je bilo do vas i sada je vreme da krenete u akciju.

 

Slobodno poremetite ravnotežu kako bi ispunili svoja očekivanja, pogotovo u spavaćoj sobi. U nastojanju da održite mir i zadovoljite voljenu osobu, zapostavili ste sopstvene želje. Praviti kompromis zarad osećanja drugih može biti plemenito ali to vas neće dovesti do onog što vi želite. Sad je pravo vreme da budete malo agresivniji kada je u pitanju ljubav i ono što vi želite….

 

BLIZANCI

Konačno vas napušta neodlučnost i ostavlja vas na stanici, nakon svih vozova koji su prošli. Uskačite u prvi koji naiđe a da ide u vašem smeru. Nemate više šta da čekate. Danas nije dan kada treba da čekate da prilika sama dođe do vas. Ukoliko jasno vidite ono u šta verujete, krenite ka tome. Budite spontani i ne brinite oko posledica.

 

Ništa vam nije teško da uradite, ali zašto stalno insistirate da tome i ako vas to povređuje? Da li pokušavate da impresionirate nekog na taj način? Lako možete biti povređeni, kao u ostalom i svi, pa zašto to negirate. Radite stvari koje vama prijaju a ne da bi ostavili utisak na nekog, pogotovo kada je u pitanju ljubav.

 

RAK

Danas će vas nešto baš prodrmati. U trenutku kada pomislite da je sve na svome mestu, smireno i stabilno, počeće zemljotres! Držite se, budite stabilni i fleksibilni. Samo par koraka u stranu možete pronaći sigurno utočište od oluje oko vas, gde ćete moći raditi bez ikakvih problema. Nemojte biti strogi i slepo se držati pravila danas.

 

Fizički ste spremni i vaša želja za strašću i ljubavlju je intenzivna. Iskombinujte ova osećanja da bi proveli strastvene noći pune ljubavi i romantike. Niko neće moći da vam se odupre. Ključ je u tome da se uverite da ne poklanjate svoju ljubav nekom ko nije dostojan vaše ljubavi. Budite sa osobom koja vas ceni zbog toga što jeste.

 

LAV

Danas pratite svoje srce a ne novčanik. Odaberite gde ćete i koliko potrošiti novca. Budite aktivni i glavna uloga u svom sopstvenom filmu. Prihvatite svaku priliku koja vam se pruži. Moguće je da je neki konflikt na pomolu. Stanite za ono u šta verujete i nemojte se plašiti da preuzmete primat tokom razgovora.

 

Pitanja ljubavi i srca možda ne idu baš toliko glatko kako ste zamišljali. Možda je nečiji pristup bio previše agresivan, možda ste vi bili previše napadni po pitanju vaših želja. Tenzija raste i stvara se disharmonija umesto ljubavi. Možda je vreme da preispitate svoju vezu. Ako ste sami, verovatno je tako i najbolje za sada..

 

DEVICA

Danas će na testu biti vaša prilagodljivost. Pokušajte da se priklonite većini, ali imajte na umu da je kormilo u vašim rukama. Uspešno ćete upravljati i imati kontrolu nad svim. Imate priliku da birate, te je iskoristite. Bilo da idete na neki događaj večeras ili ostajete kod kuće, uživaćete.

 

Kada je u pitanju ljubav i romantika, osećate se neverovatno darežljivi. Puni ste ljubavi danas, što vas čini najpoželjnijom osobom u vašoj okolini. Udružite se sa nekim ko deli vašu želju za avanturom i spontanošću. Potreban vam je neko ko može da drži korak sa vama i vašim zahtevima. Ako osoba sa kojom ste trenutno na ispunjava vaše zahteve, potražite na drugom mestu.

.…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2