LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 15. SEPTEMBAR 2020.

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA 15. SEPTEMBAR 2020.

14 септембра, 2020 Off By botanika

 

VAGA

Danas ćete biti prilično zaokupirani razmišljanjima o vašoj voljenoj osobi. Ukoliko ste još uvek sami, pitaćete se zašto još uvek niste pronašli adekvatnog partnera. Umesto da krivca tražite u drugima, razmislite da možda vi niste ta osoba koja mora nešto da promeni. Za početak, da se više smeje i prihvati šalu na sopstveni račun.

 

Postoji velika snaga vaših misli te biste trebali to mudro da iskoristite. Iskoristite tu energiju na poslu i vrlo brzo ćete uvideti koliko ste napredovali. Sreća je danas na vašoj strani. Ključna stvar je da uključite mozak! Idite hrabro ka novim idejama, ne gledajte unazad. Skočite sa obe noge na zemlju. Ukoliko se stidite ili dvoumite napravićete grešku.

 

ŠKORPIJA

Ako ste se pre izvesnog vremena odaljili od nekog ko vam je mnogo značio i zbog koga ste mnogo patili, danas biste mogli da ponovo ostvarite kontakt. Naravno, ako želite da se toj osobi ponovo približite, dozvolite vremenu da radi za vas. Ako ste, pak, procenili da neke stvari ne treba ponovo pokretati, najbolje bi bilo da joj to jasno stavite do znanja.

 

Šta čekate? Nećete sresti nikog novog ako sedite kod kuće! Nećete postati rok zvezda ako ne odabere instrument. Krenite! Nemojte danas raditi ništa polovično. Ukoliko nekog volite, recite mu-joj. Nikad ne znate šta se može desiti sutra. Preuzmite kontrolu i pokažite svoja prava osećanja.

 

STRELAC

Ovaj dan donosi mnogo toga pozitivnog na polju ljubavi. Neko koga ste od skoro upoznali, počinje da vam poklanja pažnju, a to će vama mnogo prijati. Nemojte se iznenaditi kada shvatite da ste pronašli baš ono što ste tražili. Do kraja dana, saznaćete da imate mnogo toga zajedničkog. Od pogleda na život, do istih hobija.

 

Nemojte danas gubiti vreme. Hrabro krenite u akciju. Iskoristite svoju prirodnu nadarenost i ostavite oprez po strani. Vaš vispren um uočiće mogućnosti koje ste dugo čekali. Povežite se sa ljudima i doprinesite nekom projektu. Ništa neće pobeći vašoj pažnji. Igrajte igre koje vežbaju vaš mozak.

JARAC

Ako ste se odnedavno upoznali sa izvesnom osobom koja vas je zaintrigirala, potrebno je malo strpljenja pre nego što se odlučite da sa njom stupite u kontakt. Pokušajte da je u međuvremenu ne idealizujete i nemojte se zanositi nekim sanjarenjima. Moguće je da kada do susreta dođe i kada je bolje upoznate, shvatite da ste je pogrešno procenili.

 

Danas će na snazi biti snažne planetarne sile. Moguće je da će neko raditi protiv vaših ciljeva i pokušati da vas navede na pogrešan put. Ne dozvolite da vas nadmudre. Imate jednako pravo da kažete svoje mišljenje kao i svi drugi. Iskoristite snagu svog uma danas kada se budete suočavali sa neprijatnim situacijama. Sloboda je stanje uma, ne zaboravite!

VODOLIJA

Planetarni aspekti ovog dana donose osveženje u vaš emotivni status, pogotovo ako ste u poslednje vreme prolazili kroz težak period. Ljubav je obostrana i u to nema sumnje, ono što je vaš bio problem je nedostatak razumevanja jedno za drugo. Danas ćete otkriti da ste ponovo zaljubljeni u vašeg partnera i da uživate u njegovom društvu.

 

Krenite u akciju danas i pustite da vas nosi sjajna energija. Bićete u prednosti u odnosu na druge u svakom razgovoru koji se povede. Iskoristite to! Biće dosta informacija oko vas koje će trebati primiti i podeliti a vi ćete biti sama srž tok protoka. Ono što naučite može vas promeniti. Budite aktivni u svakoj konverzaciji.

RIBE

Ovo je idealan dan za druženje sa prijateljima, a manje povoljan za ljubav. Ukoliko još uvek tražite partnera, danas ne očekujte da ćete sresti nekog ko bi i malo odgovarao vašim kriterijumima. Sa druge strane, razmislite da možda ne postavljate previsoke standarde. Ukoliko ste u vezi, obuzdajte ljubomoru. Sve što vam nije jasno – pitajte.

 

Nemojte danas ćutati, jer tišina može prouzrokovati neprijatnu situaciju. Nastavite da pričate. Vrlo je moguće da će neko reći nešto jako lepo što vam može ulepšati dan. Radite na svojim profitabilnim idejama i budite spremni za nove mogućnosti. Velika je verovatnoća da ćete na ulici danas sresti veoma zanimljivu osobu koja vam može postati novi prijatelj. Ukoliko stojite u redu da platite račun, popričajte sa osobom do vas. Danas je sve u konverzaciji, što se vas tiče.

Стране: 1 2