LJUBAVNI HOROSKOP ZA 29. AVGUST 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 29. AVGUST 2020.

29 августа, 2020 Off By botanika

OVAN

Trenutni položaj planeta je takav, da vam se savetuje da svoje emocije sakrijete i sačekate povoljniji momenat da ih izrazite. Ako ste mislili da je ovo pravo vreme, prevarili ste se. Suviše ste emotivni danas, što bi moglo izazvati burne reakcije. U večernjim časovima vač očekuje neki interesantan poziv.

 

Deluje kao da danas treba da sve uradite u isto vreme. Međutim, onda vam je potreban još jedan par ruku, kao i dan koji traje duže od 24 časa. Vaši nervi bi mogli platiti cenu takvog opterećenja. Ne možete sebi to dozvoliti. Nemojte odustajati od svojih snova, naprotiv, ponovo ih preispitajte.

 

BIK

Zašto većina veza završi u unapred isplaniranim zamkama? Danas biste mogli biti isforsirani da odvojite vreme ili novac za nekog iz porodice. Niste spremni da se nosite sa time danas. Niste spremni da pustite da emocije odlučuju za vas. Držite se svog ubeđenja i ne dozvolite da drugi utiču na vas.

 

Ovo definitivno nije dan za odmaranje. Imate u sebi jako puno energije i avantura vam je neophodna. Organizujte neku zabavu sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, pozovite prijatelje i izađite sa njima u provod. Verovatno ćete upoznati neku interesantnu osobu i sa njom doživeti divno iskustvo..

 

BLIZANCI

Vaš partner će danas biti veoma raspoložen i pun energije i biće vam veoma teško da to ispratite. Nemojte očekivati mirnu luku. Zvezde vam savetuju da mu se prepustite i doživite nezaboravnu avanturu. Vaša veza će nakon toga biti u punom sjaju.

 

Ovo će biti dan kada ćete morati zaštiti sebe i svoju privatnost. Moguće je da će vas forsirati da uđete u neki partnerski odnost sa nekim nepoštenim ljudima. Oni vas čine nervoznim a imate osećaj da napadaju vašu teritoriju. Ono što ne znaju jeste da ste vi spremni! Ovo nije vreme da vas drugi gnjave!

 

RAK

Danas možete očekivati neka prilagođavanja u vašem ljubavnom životu. Moguće je da ćete različito razmišljati od partnera. Zašto ne iskoristite današnji dan i sagledate svoju vezu iz drugog ugla? Možda da provedete jedno vreme razdvojeni? Na kraju, nema ništa loše u tome da vam želje nisu u potpunosti usklađene. To je samo privremeno.

 

Ljubav i romansa danas će zakucati na vaša vrata, ali neće biti u onom stilu koji ste vi očekivali. Zvezde vam donose nešto što se uopšte ne uklapa u vas dosadašnji životni stil i što do sada nikada niste doživeli. Prepustite se! Ove novine su definitivno nešto što vam je potrebno. Budite otvoreni za nove stvari.

 

LAV

Trenutni položaj planeta vam donosi šansu da doživite vrelu i strastvenu noć sa nekom specijalnom osobom koju želite već duže vreme. To može biti neko iz vaše prošlosti, ali i vaš trenutni partner. Napravite romantičnu atmosferu i uživajte. Dan je kao stvoren za ljubav.

 

Danas biste mogli biti malo uznemireni. Vaši unutrašnji instinkti su blagi u stalnoj želji da pomognete drugima, ali ne možete pomoći nekom ko ne želi da mu se pomogne. Naprotiv, neko će želeti da bude iznad vas ili vas natera da uradite nešto što ne želite. Da, vrlo je teško u isto vreme biti dobar prema drugima i sebi!..

 

DEVICA

Iritantno je kada uvidite da su neki sitni problemi iz prošlosti ostali ne rešeni. Danas ćete imati snage i hrabrosti da se suočite sa njima. Najbolje će biti da ih preispitate i uvidite da li su vredni vaše pažnje onoliko koliko mislite. Možda vaš partner može da vam pomogne u tome.

 

Postoji mogućnost za svež novi počekat kada je u pitanju vaš ljubavni život. Ako ste u poslednje vreme završili neku ljubavnu vezu i odlučili da neko vreme provedete sami, bićete iznenađeni. Neko bi mogao danas da vas obori sa nogu. Bićete iznenađeni kako se stvari naglo okreću.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2