HOROSKOP ZA SREDU – Vaga će danas imati sudbonosni susret, a evo koga očekuje novčani dobitak

HOROSKOP ZA SREDU – Vaga će danas imati sudbonosni susret, a evo koga očekuje novčani dobitak

25 августа, 2020 Off By ludarito

OVAN

Trenutna astralna energija donosi potrebu da budete sami, posebno ako imate neko zakazano druženje. Odložite to jer vam je potrebno da razmislite o tome šta želite od trenutne veze. Vrlo je važno da shvatite koje su vaše potrebe. Potreban vam je taj prostor kada ćete moći da se koncentrišete i svoje misli usmerite ka srcu. Jednom kada to uradite bićete ponovo u formi.

 

BIK

Moguće je da ćete se osetiti veoma prazno ukoliko idete na neki sastanak večeras, jer će vam nedostajati vaša uobičajena toplota. Ne brinite, ne osećate se samo vi tako. Zvezde su se postarale da se i vaš partner ili potencijalni partner isto tako oseća. Ukoliko oboje budete svesni toga, možete provesti divno veče u veoma inspirativnom razgovoru.

 

BLIZANCI

Moguće je da će se pod uticajem današnje astralne energije neki sastanak na koji odete, odvijati ozbiljnije nego što mislite. Možda oboje imate neki problem sa vezivanjem uopšte? Jednom kada to priznate jedno drugom, oboje ćete se daleko bolje osećati i opuštenije krenuti dalje.

 

RAK

Smeh je sjajan način da prevaziđete probleme i poteškoće, posebno sa današnjom astralnom energijom. Postoji dosta magične energije oko vas, te biste trebali to da iskoristite. Popričajte o svim pozitivnim stvarima koje osećate i koje vas motivišu, kao i ljubavi koju delite. Ukoliko ste prolazili kroz težak period, oprostite i zaboravite! Počnite ispočetka potpuno osveženi!

 

LAV

Današnja astralna energija zbližiće vas još više nego što ste mislili da je moguće, sa nekim ko je pravi sinonim za stil i eleganciju. Ta osoba vas je impresionirala ranije sa dobrim ukusom za modu, ali bićete daleko više impresionirani današnjom konverzacijom. Oduševiće vas njena mudrost i duhovno znanje. Očigledno je da ta osoba nije samo lepo lice za gledanje, kako ste isprva mislili.

 

DEVICA

Ukoliko idete na prvi sastanak, onda je moguće da ćete uvideti kako nije toliko strastan kao što ste zamišljali, ili bar ne na momenat. Trenutna astralna energija može pomutiti vašu želju za pričom, tako da ćete međusobno na preskoke izražavati uvažavanje onog drugog. Što i nije toliko loše! Razmislite o tome……

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2