NEDELJNI HOROSKOP OD 24 – 31. AVGUSTA 2020.

NEDELJNI HOROSKOP OD 24 – 31. AVGUSTA 2020.

24 августа, 2020 Off By ludarito

OVAN

Posao

Za sve što radite vezano za poslovni segment u ovom periodu imate osećaj da idete korak napred, pa korak unazad. Sve skockate kako treba, a onda se u poslednjem momentu to nekako raspline, odloži ili ostane samo na onom čuvenom „videćemo, kad bude vreme“…Povremeno smatrate da trošite ogromnu količinu svoje energije ni na šta, jer taj krajnji rezultat izostaje. Još ako radite neki dopunski posao da biste popravili svoju finansijsku situaciju – e, vi imate dupli problem….

Novac

Zaradite….i samo vam prođe kroz prste taj novac i nestane kao da ga nikada nije ni bilo. Nisu vaši prilivi loši trenutno, ne. Ali su dugovi i troškovi života mnogo zahtevni za vaša primanja….

Zdravlje

Super ste, pa baš i niste. Čudno se osećate – čas puni energije, čas isceđeni. Moguće vrtoglavice.

 

BIK

Posao

Poslovno – ne stojite vi ni malo loše. Šta više – preko prijatelja ili kolega možete sada ili napraviti neki dobar posao ili doći u kontakt sa osobama koje su prilično ozbiljne i sa kojima se vredi dogovarati. Ukoliko sada tražite dodatni izvor prihoda i neku dopunsku poslovnu aktivnost – više je nego izvesno da ćete je i pronaći. Ukoliko ste pak nezaposleni – potegnite sve svoje veze i vezice i ne razmišljajte mnogo kada se poslovna šansa otvori.

Novac

Finansijski ste u ovoj sedmici stabilni. Možete zaraditi čak i više od očekivanog.

Zdravlje

Mentalno – još uvek postoji pritisak na vas. Fizički – dobro ste. Više povedite računa o ishrani….

 

BLIZANCI

Posao

Drugi vas nerviraju, ali ne brinite – nervirate i vi njih. U principu, teško vam je da se sada usaglasite sa onima sa kojima sarađujete – vi ste impulsivni i ishitreni a saradnici preteruju u nekim zahtevima prema vama. Nije vreme da rasipate sada vreme i energiju na pokušaje da realizujete neke svoje zamisli ili ideje. Bavite se svakodnevnim obavezama i čekajte neki bolji momenat za promene. Greške su u ovom periodu izvesne, pa češće proveravajte sebe u svemu što radite.

Novac

Potrudite se da neke od zaostalih računa ili obaveza izmirite do kraja ove nedelje ili da makar dogovorite plaćanje u ratama.

Zdravlje

Manji problemi sa želucem. Takođe, vodite računa da ne zakačite neku prehladu.

 

RAK

Posao

U ovoj sedmici ne donosite impulsivne odluke, pogotovo ako su one više zasnovane na vašim nesigurnostima i strahovima nego na realnim poslovnim situacijama. Nije sve sada toliko strašno kao što vi to umete sebi da predstavite. Ona na šta trebate da obratite pažnju jesu eventualne pogreške prilikom potpisivanja ugovora ili papirologije. Ne žurite kada obavljate važne obaveze i obavezno proverite sebe, da ne biste snosili odgovornost za neke situacije. Odnos sa šefovima povremeno zategnut.

Novac

Neki troškovi nad kojima nemate kontrolu izbiće vam novac iz džepa tokom ove sedmice.

Zdravlje

Povremene oscilacije tokom ove sedmice. Vodite računa o preventivi.

 

LAV

Posao

Oni sa kojima radite i sarađujete pokušavaće da vam „šefuju“ ovih dana. U suštini, sputavaće vas, kočiti ili prebacivati na vas obaveze koje definitivno nisu vaše. Nešto od ovoga nećete moći da izbegnete, a sigurno je da ćete kuvati u sebi i gledati da ovaj višak obaveza eskivirate na svaki način. Ono što je pozitivno jeste jedan dogovor koji će se dogoditi u drugom delu ove sedmice. Ostvarujete kontakt sa osobom koja je izuzetno ozbiljna i koju poštujete i cenite njen rad. Jake mogućnosti za saradnju.

Novac

Tražite načine da poboljšate svoje finansije. Imate izvesne probleme sa naplatom potraživanja, ali će drugi deo sedmice pokrenuti situacije na bolje.

Zdravlje

Pomalo ste umorni od svega. Značilo bi vam da odete na kraći put ili da makar vikend provedete van grada…

 

DEVICA

Posao

Iako vam izgleda da su stvari počele da dolaze na svoje mesto i da je možda pravi trenutak da delujete, ipak vam se savetuje još malo strpljenja. Sačekajte – tokom ove sedmice će se još neke situacije i dogovori iskristalisati, a od naredne – slobodno krenite u akciju. Ovaj period iskoristite da ispravite neke propuste i da se ponovo vratite na pitanja koja ste samo delimično obradili. Takođe, proverite još jednom sve ono što je vezano za papire, da se ne biste suočili sa kritikama.

Novac

U jednom momentu možete pomisliti da ste u maltene pa bezizlaznoj situaciji po pitanju troškova i odliva novca. No, pred kraj sedmice pronalazi se pravo rešenje.

Zdravlje

Stariji neka se redovno kontrolišu i pridržavaju uputstava dobijenih od strane lekara.

.…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2