LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP OD OD 24 – 31. AVGUSTA 2020

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP OD OD 24 – 31. AVGUSTA 2020

24 августа, 2020 Off By ludarito

VAGA

Sigurno je da partner ima nekih svojih mana i nedostataka, ali je isto tako sigurno da ste vi skloni da ih preuveličavate u ovoj nedelji. Komunikacija je zategnuta pa je moguće da dođe do povremenih varnica i napetosti između vas dvoje. Problem je u tome što niti vi možete ubediti voljenu osobu niti ona vas – tako da će biti prisutno obostrano tiho nezadovoljstvo. Slobodni pripadnici ovog znaka su u periodu kada se nove osobe pojavljuju u vašem životu. Iako ste svesni da su mnogi zainteresovani za vas, ipak bih savetovala da sa odlukama i konkretnijim počecima emotivnih priča malo sačekate. Osim naravno – ukoliko niste trenutno u fazonu opuštenosti i uživanja bez razmišljanja o tome šta budućnost nosi.

 

ŠKORPIJA

Napetost i osetljivost u odnosu sa voljenom osobom polako će se spuštati kako sedmica bude odmicala. Možete u jednom momentu imati napad ljubomore za koji ćete vrlo brzo shvatiti da je bez ikakvog pravog razloga. No, u tim momentima možete pritiskati partnera i na kratko doneti tenziju u vezu. Ipak, kraj nedelje će obeležiti topla, nežna i romantična atmosfera sa osobom koju volite. Slobodni – sve vam se trenutno vrti oko daljina, oko putovanja, oko osoba koje ne žive blizu vas. Takođe, neko za koga ste smatrali da se povukao i da vam se više neće javiti – baš ove sedmice može da vam pošalje poruku. Ovom osobom ste jako privučeni, ali ste svesni da to ne bi bila kvalitetna emotivna priča…

 

STRELAC

Sa malo usaglašavanja i puno pozitivne energije koju i vi i voljena osoba imate u ovom periodu – svaka nesuglasica, problem ili tenzija će se rešiti lako. Doduše, verovatno ćete oboje imati osećaj da vi dajete više sebe u ovom odnosu, ali istina je verovatno negde na sredini. U drugom delu sedmice, naročito u danima vikenda očekuju vas neka lepa zajednička dešavanja, opustite se i uživajte u njima. Slobodni pripadnici ovog znaka – obnavljanje kontakta sa osobom iz prošlosti trenutno deluje kao vrlo podsticajno za vas – i to je u redu, dokle god ne očekujete previše, makar u početku. U ovoj sedmici i neke nove osobe mogu se pojaviti u vašem životu – uživaćete u komunikaciji i blagom flertovanju..

 

JARAC

Ne odustajte od pokušaja da poboljšate odnos sa voljenom osobom i da se uskladite u komunikaciji, mada se mora priznati da će u ovoj sedmici to biti prilično zahtevan zadatak. Ne savetuje vam se da se povlačite u sebe, da ćutite i da puštate da se sve reši samo od sebe, jer se to neće dogoditi. Više razumevanja, više tolerancije i naravno – više emocija….i sve će se srediti ako ne pre, a ono u danima vikenda. Slobodni pripadnici ovog znaka – zatvorili ste se i sada je jako teško dopreti do vašeg srca. A mora se priznati da pokušaji postoje – i to verovatno od strane više osoba. Ako vam je u mislima neko ko ne živi blizu vas, razmislite da li biste se dobro snašli u toj priči i da li je to uopšte za vas….

VODOLIJA

Sve funkcioniše prilično skladno, normalno, bez ikakvih opterećenja i nepredviđenih situacija između vas i osobe koju volite. Šta više – pred vama su neki prilično lepi momenti – više zabave, smeha, uživanjja, a možda i poneko kraće putovanjce. Uživajte u ovim danima i napunite se pozitivnom energijom koja će vam dati snage za ostale životne segmente. Slobodni pripadnici ovog znaka – izuzetno zanimljivi momenti sa suprotnim polom. Primećujete i primećeni ste – vaše samopouzdanje je na vrhuncu i istinski uživate u svemu što se dešava. Mnogo izlazaka, društvenih dešavanja, mnogo provoda i dobre energije očekuje vas u sedmici koja je pred nama.

RIBE

Iako se mnogo bolje „kopčate“ sa voljenom osobom u ovim danima, ipak će povremeno kod vas dolaziti do osećaja neispunjenosti, nedovršenosti. Ovo je možda realna situacija, ali je itekako moguće da vi previše očekujete od partnera i tražite od njega da u svakom momentu bude „vaš“. Postojaće par trenutaka u ovoj sedmici kada će voljena osoba biti napeta, teška i sebi i drugima – kad dođe do ovakvih situacija, zapamtite – borite se ljubavlju, ne rečima. Slobodni pripadnici ovog znaka primećuju nečije poglede koji postaju sve intenzivniji i prodorniji…..a mora se priznati i da počinju da otapaju led oko vašeg srca. Ako vam baš prija – uživajte. Ukoliko niste baš stopostotno sigurni – sačekajte još malo…

Стране: 1 2