LJUBAVNI HOROSKOP ZA 23. AVGUST 2020

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 23. AVGUST 2020

22 августа, 2020 Off By botanika

OVAN

Danas će vam zvezde dati snagu da oprostite i zaboravite sve probleme koje ste imali u odnosu sa partnerom. Iako ste želeli neku vrstu objašnjenja ili makar izvinjenja, danas ćete se pitati zbog čega ste uopšte pravili problem. Shvatićete da problem nije bio uperen direktno protiv vas, već je bio čist nesporazum.

 

Danas biste mogli osetiti neku suprotnost kod drugih, posebno kada su emocije u pitanju. Mogli biste se osetiti ugroženim na neki način. Agresivan stav mogao bi učiniti da se osećate nedostojnim nečije pažnje. Sačekajte miran trenutak, jer pravda i harmonija ne čine vas inferiornim, kao što neko može da vam sugeriše. To su kvaliteti jake osobe, nikako slabe.

 

BIK

Vi ste odlični tokom nekog procesa ili projekta, ali niste baš najbolji na samom startu. Danas je idealan dan da opovrgnete ovu teoriju vezanu za pripadnike vašeg horoskopskog znaka. Zvezde su vam spremile oblje energije da je iskoristite u tom smeru. Zgrabite je i započnite nešto što odavno želite ili ste zaboravili.

 

S obzirom na planetarni aspekat, danas ćete biti puni vatre. Po pitanju ljubavi, bićete primamljivi i gotovo neodoljivi. Ako je neko do sada i uspevao da lukavošću sakrije ono što oseća prema vama, danas to nikako neće uspeti. Zračite harizmom i samopouzdanjem kom niko ne može da odoli…..

 

BLIZANCI

Sve što je potrebno je malo odlučnosti da prevaziđete prepreku i priđete osobi koja vam se dopada. Zvezde vam danas donose hrabrost i volju da shvatite da problem koji imate ustvari i nije problem i da je potrebno jako malo budete srećni. Poenta je u tome da kažete kako se osećate.

 

Samopoštovanje vam je dosta izraženo danas i osećaćete se pomalo iznad svake situacje tokom dana. Posvetite se projektu koji je delovao da ne ide nikuda do danas. Ukoliko želite da posao bude završen onda ga morate uraditi sami. Nemojte se stideti. Ovo je vreme kada treba čvrsto da stojite na zemlji i iskoristite svoje talente i umeće.

 

RAK

Danas bi moglo doći do izvesne tenzije ili konflikta. Pripremite se da budete blagi u tvrdnjama ili savetima, jer bi u protivnom mogao izbiti pravi rat! Nemojte sve shvatati toliko lično. Razmišljajte o ovim sporovima kao izazovima, koji će vas samo ojačati kada ih prevaziđete. Nemojte biti nezadovoljni jer bežanje nikad ne donosi ništa dobro.

 

S obzirom na današnji planetarni sklop, nećete imati drugu opciju nego da donesete konačnu odluku po pitanju osobe koji smatrate neodoljivom. Ta osoba, ne samo da jedva čeka da joj priđete, već čak razmišlja da ona to uradi prva. Budite vi osoba koja će napraviti odučujući korak. Nebo je na vašoj strani.

 

LAV

Danas vam zvezde savetuju da govorite jasno o svojim osećanjima. Budite ono što jeste potpuno i do kraja. Ne pokušavajte da igrate igrice. Sve što želite možete izraziti na kulturan i smiren način. Sve dok je iskrenost među vama, veza vam ide u pozitivnom smeru.

 

Moguće je da ćete danas osećati izvesnu tenziju i da će vam biti teško da je smirite i iskontrolišete. Uvidećete da je teško koordinirati među ljudima ako ne žele da vas čuju. Imajte na umu da možda treba da budete direktniji i jasniji u svojoj poruci. Budite otvorenog uma sa drugima danas.

 

DEVICA

Danas nemojte biti nestrpljivi. Bićete stalno u pokretu i sve će vam se činiti daleko dalje ili duže nego što jeste. Dajte sve od sebe da se malo opustite i prepustite danu. Nemojte toliko insistirati da se stvari moraju završiti u određeno vreme. Budite fleksibilni. Kvalitet je daleko važniji od brzine, a smiren ume je produktivniji od stresnog.

 

Ako danas budete osobi koja vam se dopada želeli to da stavite do znanja, možda je bolje da držite jezik za zubima. Šta god da kažete, imaće pogrešan efekat. Verovatno je to zbog vašeg ličnog neraspoloženja. Pokušajte da sve važne razgovore ostavite za sutra, a danas nađite način da se opustite.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2