LJUBAVNI HOROSKOP ZA 17.08. 2020. GODINE.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 17.08. 2020. GODINE.

16 августа, 2020 Off By botanika

Strelac

Ukoliko ste u dužoj vezi, danas ćete imati mnogo veći uticaj na partnera nego što ste toga svesni. Ukoliko ste još uvek singl, budite svesni da se ljudima mnogo dopadate jer zračite nekom neobičnom energijom. Velike su šanse da ćete koliko još večeras prisustvovati jednoj zabavi gde ćete upoznati nekoga ko će vas veoma zaintrigirati.

Jarac

Ne dozvolite sebi da danas budete zahtevni prema partneru i da postavljate uslove koje on ne može da ispuni. Ako ste skloni da sanjarite o nekome ko nije slobodan, krajnje je vreme da se zapitate kako bi bilo da vaš partner to čini vama. Ako vaša potraga za ljubavlju još uvek nije završena, bilo bi dobro da se strpite još neko vreme.

Vodolija

Ukoliko ste slobodni, a pruža vam se mogućnost da poslovno sarađujete sa osobama iz inostranstva, velika je šansa da preko posla upoznate nekog ko će vas oduševiti. Verovatno se radi o nekom ko je vrlo praktičan i intuitivan. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u vezi, mogli bi da razmisle o zajedničkom putovanju.

Ribe

Danas ste čini pomalo nesigurni u sebe, ali i u vezi jedne odluke koja se tiče vašeg ljubavnog života. Niste sasvim sigurni da je osoba koja je trenutno pored vas ona prava. Ne dozvolite da nagomilano nezadovoljstvo eskalira – vreme je za jedan iskren razgovor. U svakom slučaju, poželjno je da se nešto u vašem odnosu drastično promeni.

Стране: 1 2 3