LJUBAVNI HOROSKOP ZA 17.08. 2020. GODINE.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 17.08. 2020. GODINE.

16 августа, 2020 Off By botanika

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevno horoskopu možemo pročitati kakav je dan pred nama, tj. šta nam zvezde poručuju da uradimo tog dana. On se uvek piše u kratkoj formi I ne daje bas uvek 100% tačne prognoze, ali nam je dovoljno da nam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu. 

Ovan

Ukoliko ste u vezi, vaša situacija nije nimalo jednostavna.Vi svakako imate intenzivne emocije jedno prema drugom, ali vaši odnosi su sve, samo ne harmonični.Najbitnije je da koliko danas shvatite da ćete imati mnogo stresa ako ne naučite da budete diplomata u ljubavi.Odvojite neko vreme i dobro razmislite šta vam je činiti.

 

Dnevni horoskop zna da nam skrenje pažnju da tog dana pazimo kako prelazimo ulicu, jer ćemo možda na pešačkom prelazu slučajno naleteti na ljubav svog života. To nam u trenutku čitanja deluje smešno, a sigurno znamo nekog svog prijatelja kome je “netačan” dnevni horoskop pomogao da se osvrne oko sebe i pronađe pravu ljubav.

Bik

Danas ste nervozniji nego inače kada je u pitanju vaš ljubavni život. Ako osećate bilo kakav pritisak od strane partera ili ukoliko nije spreman da se prilagodi vašem tempu života, vreme je da se preispitate šta vi zapravo želite od vaše veze. Možete biti inicijator razgovora, ukoliko mislite da nešto može da se promeni, samo bez burnih reakcija.

 

Blizanci

Ukoliko ste u poslednje vreme zaboravljali na želje i potrebe partnera ili naprosto niste imali dovoljno vremena, grešku možete da ispravite poklonom ili komplimentima. Ako imate želju da veče provedete u krugu prijatelja, ne bi bilo loše da to ostavite za neki drugi dan. Umesto toga, posvetite se voljenoj osobi u potpunosti – ne bi bilo loše da napravite romantičnu večeru.

Rak

Više vam ne polazi za rukom da svoj privatan život držite u tajnosti. Intrigirate mnoge iz vaše okoline i bar jedna, ako ne i više pojedinaca će naći način da sazna sve što ih zanima. Ukoliko ste singl, jedna osoba koju ste nedavno upoznali ne odustaje od svog plana da vas osvoji. Pitanje je samo da li vi nju vidite kao vašeg potencijalnog partnera.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3