HOROSKOP ZA PONEDELJAK – Ovnovi, spremni ste da pokažete svoja osećanja osobi koja vam se DOPADA

HOROSKOP ZA PONEDELJAK – Ovnovi, spremni ste da pokažete svoja osećanja osobi koja vam se DOPADA

16 августа, 2020 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Ukoliko imate želju da promenite posao, danas je moguće da ćete dobiti dobru priliku za to. Budite hrabri da je prihvatite.

LJUBAV: Spremni ste da pokažete svoja osećanja osobi koja vam se dopada i nadate se pozitivnom odgovoru, ali nemojte da se razočarate i ako ne bude tako.

ZDRAVLJE: Odlično stanje.

 

BIK

POSAO: Danas će kreativnost biti vaša jača strana. Neke ideje do kojih dođete mogu da okrenu vaš posao u nekom novom pozitivnom pravcu.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, čeka vas borba sa razočarenjima. Rešićete to na pravi način samo ako budete iskreno i često razgovarali sa partnerom o svemu.

ZDRAVLJE: Probava vam je osetljiva…..

 

BLIZANCI

POSAO: Ako danas započinjete neku novu saradnju budite oprezni jer ona može da bude presudna za vašu karijeru, i na pozitivan i na negativan način.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas povoljan dan za upoznavanje i flert. Mada se možda još ne osećate tako, došlo je vreme da nastavite dalje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete.

 

RAK

POSAO: Vaša situacija na poslu je stabilna i nemate nikakvih razloga za strepnju. Možete da odmorite od stresa i prepustite se rutini.

LJUBAV: U trenutnoj situaciji najveća pretnja vašoj vezi je posesivnost koju pokazujete prema svom partneru. Time činite da se on oseća kao da mu ne verujete.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za mršavljenje.

 

LAV

POSAO: Ako ste se iznenada našli u komplikovanoj i rizičnoj situaciji na poslu, možete da očekujete da će rešenje doći uskoro.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada deluje nedostupno i vi niste sigurni kako da napravite orvi korak. U ovoj situaciji bi za vas bilo najbolje da ne rizikujete previše.

ZDRAVLJE: Bez većih problema sa zdravljem.

 

DEVICA

POSAO: Danas će vam doći prilika koju dugo čekate za ostvarenje svojih ciljeva. Sreća će biti na vašoj strani, ali ipak glavni ishod zavisi od vaših poteza.

LJUBAV: Plašite se da povredite voljenu osobu i zato joj mnogo toga ne govorite. Budite svesni da je na duge staze to neodrživo, a i vama će biti lakše ako se otvorite ponekad.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa leđima.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2