LJUBAVNI HOROSKOP za 16. AVGUST 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 16. AVGUST 2020.

15 августа, 2020 Off By botanika

OVAN

Uznemiravajući snovi ili nervoza danas bi mogli da vas opsednu i da prouzrokuju razmišljanje o tome šta će vam se loše desiti. Pustite to! Ako nešto treba da krene naopako, onda to verovatno nije ništa važno. Nedavni događaji prouzrokovali su takvo raspoloženje, međutim, vi ste spospobni da se izdignete iznad toga i poslušate svoju intuiciju.

 

Vrlo je moguće da se veoma sviđate nekome, ali taj neko se ne usuđuje da napravi prvi korak jer misli da niste još spremni za vezu. On-ona je oduševljen sa vama, ali ne zna kako to da vam kaže. Ukoliko i vi osećate isto, onda preuzmite inicijativu i recite mu-joj.

 

BIK

Uznemirujuća dešavanja u krugu porodice ili jednog člana, mogli bi da izazovu stres. Vrlo je moguće da je to nešto nevažno, kao što je popravka neke instalacije ili slično. Ukoliko vidite da je član porodice uznemiren, budite spremni na razgovor i time mu pomognete. Ukoliko je to veći problem, uskačite sa pričom odmah!

Sa današnjim planetarnim aspektima harmonični odnosi vladaće ovim danom. Ukoliko ste u vezi, oboje ćete biti jako dobro raspoloženi, toliko da će vam se svaki problem činiti minornim. Ukoliko tražite ljubav, onda je velika verovatnoća da ćete upoznati nekoga ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili preko dece.

 

BLIZANCI

Nemojte se iznenaditi ako budete imali dosta posetilaca danas. Rođaci ili saradnici mogli bi biti neraspoloženi tražeći vašu pomoć. Imajte ne umu da problem ne dolazi od vas i nemojte se toliko uznemiravati. Dezinformacija bi mogla da stigne putem maila, telefona ili pošte. Proverite činjenice pre nego što odlučite da se nervirate.

 

Zvezde su vam pripremile sjajno veče, posebno ukoliko ste planirali da pozovete određnu osobu na večeru. Ako zaista želite da zadivite tu osobu (iliti zavedete!) onda ne zaboravite na sveće i prijatnu muziku. To će samo podstaći emocije, kako vaše tako i njegove-njene. Uživajte.

 

RAK

Današnji nizak bioritam mogao bi da prouzrokuje depresiju. Skloni ste sumnji u sopstvene ciljeve i ambicije. Ne dozovolite da vas to obori. Sve je daleko bolje nego što se vama čini. Prihvatite činjenicu da danas sve preuveličavate, a sve što radite, radite najbolje što možete. Izađite večeras i zabavite se!

 

Pred vama je opušten i jako lep dan. Ukoliko idete na sastanak možete očekivati da se dobro provedete, sa dosta interesantnih informacija koje ćete razmeniti. Ukoliko ste na početku veze, onda danas započnite sa istraživanjem onog drugog – jer ćete zaista uživati u procesu.

 

LAV

Danas vam komunikacija sa prijateljima ili porodicom neće ići od ruke. Neobično raspoloženje zatvorenosti moglo bi da vas malo udalji od svih. Mogli biste da pokušate da se fokusirate na posao, posebno ako niste sigurni šta želite da radite. Ovo je idealan dan da se posvetite čitanju ili učenju. Kako dan bude odmicao tako će vam se glava razbistriti i povratiti entuzijazam.

 

Harmonija će biti svuda oko vas. Ukoliko ste na početku jedne veze ovo je sjajna prilika da ga-je upoznate bolje, na veoma lep i intresantan način. Iskoristite dan da saznate ono što želite, da se lepo provedete i zabavite. Najverovatnije da imate dosta toga zajedničkog i to će vam pomoći da razvijete osećanja i pokažete ih na najlepši mogući način.

 

DEVICA

Intuicija vam je danas posebno izražena. Ovo nije dan kada treba da se okružite bolesnim ili depresivnim ljudima, jer ćete verovatno upiti njihovo mentalno stanje i sebi pokvariti dan. Ovo je dan kada treba da završite započete projekte, koje ste do sada odlagali.

 

Iskoristite današnju toplu i pozitivnu energiju da poboljšate svoju vezu. Ukoliko ste u procesu upoznavanja onda je ovo sjajna prilika da ostavite dobar utisak. Verovatno da do večeras nećete misliti da ste u strasnoj vezi, ali svakako možete tokom dana ostvariti veoma interesantne momente. Stvari se zagrevaju, spremite se!

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2