HOROSKOP LJUBAVNI  ZA 13. 08. 2020. Device, budite danas oprezne. Jarčevima stiže bivša ljubav.

HOROSKOP LJUBAVNI ZA 13. 08. 2020. Device, budite danas oprezne. Jarčevima stiže bivša ljubav.

12 августа, 2020 Off By botanika

STRELAC
Imate utisak da vam motivni život stagnira – ovo važi za slobodne pripadnike ovog horoskopskog znaka. Ukoliko vas neko i interesuje, to je najverovatnije mlađa osoba iz komšiluka ili sa posla. Proverite da li je njeno srce slobodno i ako je odgovor potvrdan, krenite u akciju! Ako ste u vezi, danas uživajte u ljubavi – pažnje vam ne nedostaje. Sada je vaših pet minuta.
JARAC
Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka danas mogu da očekuju poznanstvo sa osobom sa kojom su sudbinski povezani. Nemojte se iznenaditi ako odlučite da obnovite jednu staru vezu ili da neko prijateljstvo preraste u ljubav. Primaćete dosta poruka, slede vam značajni razgovori po pitanju ljubavi i generalno, mnogo druženja sa prijateljima
VODOLIJA
Nezadovoljni ste emotivnim odnosima, trenutnom ili potencijalnom vezom. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, danas nikako ne donosite krupne ili drastične odluke. Umesto toga, razgovarajte o nekim manje stresnim temama. Slobodni pripadnici ovog znaka neka iskoriste dan da konačno završe sa nekim odnosima iz prošlosti i pronađu unutrašnji mir.
RIBE
Pripadnici ovog horoskopskog znaka će danas imati mnogo prilikaza ljubav. Ako ste usamljeni, ne bi bilo loše da ovaj dan iskoristite za kraće putovanje. Velike su šanse da baš tada upoznate jednu zanimljivu osobu. Ako ste zauzeti, povedite računa ukoliko dođe do kontakta sa bivšim ljubavima. Ne dozvolite da partner za to sazna, jer su velike šanse da povredite nečija osećanja.

Стране: 1 2 3