HOROSKOP LJUBAVNI  ZA 13. 08. 2020. Device, budite danas oprezne. Jarčevima stiže bivša ljubav.

HOROSKOP LJUBAVNI ZA 13. 08. 2020. Device, budite danas oprezne. Jarčevima stiže bivša ljubav.

12 августа, 2020 Off By botanika

LAV
Iskoristite ovaj dan za putovanja – odličan provod je zagarantovan! Ako ste singl, nemojte se iznenaditi ako dođe do pomirenja sa bivšim partnerom. Takođe, moguće je da će vam se dopasti neko sa kim poslovno kontaktirate. Emocije su danas u prvom planu, kao i pružanje emotivne podrške osobi koju poznajete duže vreme. Najverovatnije se radi o nekome iz inostranstva.
DEVICA
Pred vama je jedan izuzetno dinamičan dan. Budite oprezni kada je ljubav u pitanju, posebno ako ste zauzeti – iskušenja ćete imati na svakom koraku. Slobodne pripadnike ovog znaka očekuje dosta flerta i lepih susreta sa suprotnim polom. Ako ste u prilici, ne bi bilo loše da danas odete na kraće putovanje ili da isplanirate isto u skorijoj budućnosti.
VAGA
Ako vam se već izvesno vreme dopada neko iz neposrednog okruženja, danas je pravi momenat da toj osobi to i stavite do znanja. Skupite hrabrost i pozovite je u izlazak. Ukoliko je vaša potraga za ljubavlju završena, nemojte se iznenaditi ako danas dođe do razmirica i svađe. Razlog leži u finansijama, a takođe i u uplitanju nekoga sa strane u vaš partnerski odnos. Nastojte da smanjite stres.
SKORPIJA
Slobodne pripadnike ovog znaka danas očekuju neka zanimljiva poznanstva. Nastojte da budete okruženi prijateljima i u što većem društvu. Verovatno ćete se dvoumiti oko dve ili više osoba, a nije isključeno da je jedna vaših godina, a druga starija. Ako ste u vezi, možete da očekujete manje probleme u komunkaciji sa partnerom. Njihov izvor je u vašoj želji za češćim izlascima. Nastavak na sledecoj strani

Стране: 1 2 3