HOROSKOP LJUBAVNI  ZA 13. 08. 2020. Device, budite danas oprezne. Jarčevima stiže bivša ljubav.

HOROSKOP LJUBAVNI ZA 13. 08. 2020. Device, budite danas oprezne. Jarčevima stiže bivša ljubav.

12 августа, 2020 Off By botanika

OVAN
Ovaj dan nije najidealniji za ljubavna pitanja ukoliko ste još uvek singl. Sa druge strane, ako imate dužu, stabilnu vezu, danas dobijate naklonost i podršku voljene osobe. Ovo će vam biti od naročite važnosti pogotovo ako već duže vreme osećate nerazumevanje od strane partnera. Najbitnije je da uspete da iskontrolišete negativna osećanja i reakcije.

BIK
Očekuje vas zanimljiv ljubavni period. Moguće je poznanstvo sa osobom koja ne živi u vašem mestu. Nemojte da vas iznenadi ako danas saznate da je nekoliko osoba zainteresovano za vas! Veoma je bitno da izlazite što više, jer gde god da se pojavite izazivaćete pažnju i interesovanje suprotnog pola. Zauzeti pripadnici ovog znaka neka danas razmisle o proširenju porodice.
BLIZANAC
Osoba koja vam u poslednje vreme okupira pažnju je mlađa od vas, a ono što vam ne da mira je razmišljanje kako da joj priđete. Na žalost, za sada ostaje sve na nivou neobaveznih razgovora. Neke pomake na polju ljubavi mogli biste da učinite na jednom kraćem putovanju. Ukoliko vam se pruži prilika da danas negde odputujete, nikako je ne smete propustiti!
RAK
Danas vas očekuje mnogo zabave i komunikacije sa suprotnim polom. Slobodni pripadnici ovog znaka će najverovatnije upoznati interesantnu, mlađu osobu koja ima neke veze sa poslom kojim se bave. Ovo poznanstvo bi moglo da preraste u nešto ozbiljnije. Takođe, obnovićete komunikaciju i sa nekim ko vam je ranije bio blizak. Nemojte se iznenaditi ako dobijete ponudu za brak. Nastavak na sledecoj strani

Стране: 1 2 3