HOROSKOP DNEVNI ZA 13. 08. 2020. Jarčevima je potrebno više sna. Blizanci, obavezno pripazite šta danas jedete.

HOROSKOP DNEVNI ZA 13. 08. 2020. Jarčevima je potrebno više sna. Blizanci, obavezno pripazite šta danas jedete.

12 августа, 2020 Off By botanika

JARAC

POSAO: Niste skoncentrisani na svoj posao, nalazite brojne načine da svoju pažnju skrenete. Moguće je da će dosta obaveza ostati nedovršeno. Jednostavno vam je danas takav dan.

LJUBAV: Imate novog udvarača ali niste sigurni da li vam se dopada. Moguće je da ćete ga ipak odbiti. U kasnijem periodu ćete imati šanse i za neka sasvim nova i drugačija poznanstva.

ZDRAVLJE: Pospanost i umor su naglašeni. Potrudite se da se tokom današnjeg dana maksimalno posvetite sebi i svojim potrebama i da nađete dovoljno vremena za san.
VODOLIJA

POSAO: Imaćete manje troškove ali to ne bi trebalo da vam predstavlja preterano veliki problem. Generalno stanje je stabilno i na poslovnom planu nemate većih briga.

LJUBAV: Osoba rođena u znaku Škorpije vas privlači. Ipak, nije vam sasvim lako da joj otvoreno pokažete svoja osećanja. Moguće je da se plašite da ona nema iste emocije.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi! Preporuka je da tokom današnjeg dana budete maksimalno aktivni i da se posvetite bavljenju sportom i rekreacijom jer će vam to prijati.
RIBE

POSAO: Možete da očekujete lepe vesti od bliskih saradnika. Moguće je da ćete konačno osetiti veliko olakšanje u vezi nekih situacija o kojima ste jako dugo brinuli. Današnji dan vam je povoljan.

LJUBAV: Pokrenite se malo na društvenom planu ako želite da dođete do novih emotinih poznanstava. Ne sedite više kod kuće! Jako je važno da i sami uložite malo truda i inicijative.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu i krajnicima. Osetljivi ste i podložni virusnim ili bakterijskim infekcijama. Potrudite se da ojačate svoj imunitet i da dovoljno odmarate.

 

Стране: 1 2 3 4