HOROSKOP DNEVNI ZA 13. 08. 2020. Jarčevima je potrebno više sna. Blizanci, obavezno pripazite šta danas jedete.

HOROSKOP DNEVNI ZA 13. 08. 2020. Jarčevima je potrebno više sna. Blizanci, obavezno pripazite šta danas jedete.

12 августа, 2020 Off By botanika

VAGA

POSAO: Možete da očekujete da će vam se ukazati nova prilika za zaposlenje. Pred vama su veoma srećne okolnosti! Uspećete da ostvarite pomak koji ste imali u planu i da dođete do bolje zarade.

LJUBAV: Ako budete dovoljno otvoreni u pokazivanju svojih emocija, voljena osoba će vam uzvratiti na veoma lep način. Možete da očekujete veoma pozitivan dan u kojem ćete biti voljeni.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama vas muče. Preporuka je da se danas ne forsirate previše i da izbegavate bilo kakav bespotrebni napor. Sada je vreme u kom treba da čuvate svoju snagu.

SKORPIJA

POSAO: Moguće je da lako možete pokloniti svoje poverenje nekoj pogrešnoj osobi. Potrudite se da bolje procenjujete ljude. Pazite se generalno bilo kakve štete ili problema na poslu danas.

LJUBAV: Niste raspoloženi i na neki način svoju nervozu prenosite na partnera. Potrebno je da zajedničko vreme provodite na drugačiji način. Pokažite mu da umete da budete veseli i spontani.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi. Današnji dan vam nije sjajno postavljen i podložni ste brojnim tegobama. Najbolje bi bilo da odete na redovnu lekarsku kontrolu čim pre.
STRELAC

POSAO: Današnji dan nije povoljan za nove poslovne poteze ili za važne odluke. Potrudite se da sačekate na neke stvari. Budite dovoljno strpljivi i to će vam se na kraju značajno isplatiti.

LJUBAV: Upuštate se u flert sa osobom koja vam se dopada. Potpuno ste slobodni u kontaktu sa njom, nemate potrebu da bilo šta glumite. Možete da se nadate odličnoj ljubavnoj situaciji!

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa hormonima. Preporuka je da u narednom periodu posetite lekara kako biste utvrdili o kakvim je smetnjama tačno reč. Pogotovo su ženski Rakovi osetljivi. NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4