HOROSKOP DNEVNI ZA 13. 08. 2020. Jarčevima je potrebno više sna. Blizanci, obavezno pripazite šta danas jedete.

HOROSKOP DNEVNI ZA 13. 08. 2020. Jarčevima je potrebno više sna. Blizanci, obavezno pripazite šta danas jedete.

12 августа, 2020 Off By botanika

RAK

POSAO: Povoljan je dan za vas. Možete da očekujete dobar odnos sa svojim kolegama. Uspećete da osvojite njihovo poštovanje. Potrudite se da im pokažete da ste vredni toga.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, danas biste mogli da uđete u novu vezu. Osoba koja vam se dopada je spremna za to! Pred vama je izuzetno povoljan period kada je u pitanju polje ljubavi!

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom. Redovno proveravajte stanje na ovom polju i ako primetite neke probleme, posetite lekara za svaki slučaj. Uzimajte svoju terapiju na vreme.
LAV

POSAO: Potrudićete se da sačuvate svoje radno mesto. Poslovna stabilnost vam je veoma važna i ne želite da je ugrozite. Izbegavajte bilo kakve nepromišljene postupke ili trzavice i tenziju.

LJUBAV: Uspećete da osvojite osobu koja vam se dopada. Ona vas je već primetila, a sada je samo važno da joj priđete na pravi način. Postepeno, korak po korak možete da dođete do ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj ali generalno na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete preterano velike probleme. Potrudite se da izbegavate cigarete i duvanski dim.
DEVICA

POSAO: Neophodna vam je podrška od strane nadređenih kako biste sproveli u delo svoje planove. Važno je da na pravi način predstavite svoje interese i ciljeve, kako bi dobili ono što vam je potrebno.

LJUBAV: Moguće je da ste se previše opteretili nekim brigama i da malo vremena posvećujete voljenoj osobi koja vam to zamera. Potrudite se da se više posvetite i da budete više zajedno.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo grudnog koša je naglašen kod vas. To se pogotovo odnosi na moguće probleme sa plućima, stomakom ali i srcem. Ako imate tegobe, posetite lekara. NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4