HOROSKOP DNEVNI ZA 13. 08. 2020. Jarčevima je potrebno više sna. Blizanci, obavezno pripazite šta danas jedete.

HOROSKOP DNEVNI ZA 13. 08. 2020. Jarčevima je potrebno više sna. Blizanci, obavezno pripazite šta danas jedete.

12 августа, 2020 Off By botanika

OVAN

POSAO: Finansijska situacija je sve bolja, a vi sve srećniji. Ne biste trebali da imate neke veće promene na polju posla. Možete da očekujete da ćete na duže staze biti zadovoljni.

LJUBAV: Osećate se zaštićeno i sigurno pored voljene osobe. Vas dvoje ste dobar par, pa svakako imate šanse za zajedničku budućnost. Potrudite se da uvek otvoreno pokazujete svoju ljubav.

ZDRAVLJE: Dijeta bi vam prijala. Moguće je da se ne osećate dobro jer imate višak kilograma i da vas to na neki način opterećuje. Počnite sa laganom dijetom i povremenom fizičkom aktivnošću.
BIK

POSAO: Sigurni ste u sebe i svoje sposobnosti. Crv sumnje nije u vašoj glavi. Lako ćete rešiti sve sporne situacije na poslovnom planu. Važno je samo da ostanete dosledni sebi.

LJUBAV: Spremni ste da voljenoj osobi sasvim konkretno i bez uvijanja stavite do znanja neke stvari, pa kud puklo da puklo. Važno vam je da se situacija između vas dvoje konačno sasvim raščisti.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete generalno dobro stanje kada je u pitanju polje zdravlja. Ne biste trebali da imate neke veće probleme ili tegobe. Imate sasvim dovoljno snage u sebi.
BLIZANAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, situacija će se postepeno stabilizovati. Ipak, strpljenje nije na odmet. Važno je da budete spremni da uložite još dosta truda i energije.

LJUBAV: Povoljan je dan ukoliko ste u braku, očekuje vas romantična situacija sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, pasivni ste i nekako uljuljkani u svoju svakodnevnicu bez volje za promenama.

ZDRAVLJE: Osetljiv vam je stomak. Povedite računa o svojoj ishrani danas, a pogotovo proveravajte rok isteka hrane koju kupujete i konzumirate kako ne bi došlo do trovanja. NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4