LJUBAVNI HOROSKOP za 12. AVGUST 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 12. AVGUST 2020.

11 августа, 2020 Off By botanika

 

VAGA

Dan je pogodan za razmenu nežnosti i dubokih emocija sa osobom koju volite. Ne plašite se da pokažete kako se zapravo osećate. Iako ste u poslednje vreme bili prilično rezervisani, shvatate da to nije vaše pravo lice. Najprijatnije se osećate kad ste spontani i svoji. Dan je pogodan i za finansijske transakcije i kupovinu prevoznog sredstva koje preferirate.

 

Ovo nije period snažnih emocija i strasti, ali svakako jeste za dobre razgovore i donošenje određenih odluka u vezi nekog ko vam se sviđa. Trenutna astralna energija ohrabriće vas i dovesti u centar pažnje. Ukoliko ste u vezi, ovo će je osvežiti; ukoliko je tražite, sjajno ćete se provesti.

 

ŠKORPIJA

Konačno uspevate da nađete zajednički jezik sa osobom koja vam je nekada bila veoma bliska. Ovome je prethodila svest o tome da je razlog vašeg konflikta bio zaista beznačajan. Dan je pogodan za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka koji žude za novim saznanjima. Razmislite o dodatnoj edukaciji iz oblasti koja vas privatno interesuje ili poslovnom usavršavanju.

 

Planetarna energija ohrabriće vas danas da se malo više posvetite sebi i proširite polje interesovanja, kako biste privukli osobu koja vam se dopada. To može značiti da ćete razgovarati o različitim temama i da ćete uživati. Ukoliko tražite ljubav, nahranite svoj um i družite se. Neko uživa u vašim razgovorima.

 

STRELAC

Imate utisak da možete toliko toga da postignete kada se radi o vašem poslu, ali nemojte da se zavaravate. Danas biste veoma lako mogli da idete preko granica svojih mogućnosti i veoma lako da potrošite energiju i pre nego što privedete kraju većinu zadataka. Jedan član porodice želi da razgovara sa vama o stvarima koje se tiču njegovog ljubavnog života. Izađite mu u susret.

 

Danas je pred vama puno posla na svim životnim poljima. Planetarni aspekt je veoma povoljan za uspostavljanje sjajne komunikacije sa drugima, kao i uspostavljanje značajnog napretka u jednom posebnom odnosu. Ukoliko ste u vezi, to će proširiti vaš krug zajedničkih prijatelja. Ukoliko tražite ljubav, iskoristite ovaj aspekt jer će vam drugi biti naklonjeniji nego obično.

 

JARAC

Danas ćete imati izraženu potrebu da budete u centru pažnje i to po svaku cenu. Pripazite se brzopletih zaključaka i površnosti u jednoj poslovnoj situaciji. Vaše umetničke sklonosti će takođe biti naglašene, pa ćete poželeti da se bavite modom ili detaljima koji bi mogli da oplemene životni prostor. Usmerite se na jarke, tople boje.

 

Trenutni planetarna energija značajno će uticati na više intelektualnh dešavanja, a svaki društveni događaj koji budete posetili imaće fokus na vrućim temama. Pripazite se jer to može značiti i malo ogovaranja. Ukoliko tražite ljubav, onda budite pažljivi. Nemojte biti napadni, jer to može odbiti osobu koja vam se sviđa.

 

VODOLIJA

Imate snažnu potrebu da nešto učinite, a ona je sakrivena od očiju javnosti jer se plašite nečijih reakcija. Ne dozvolite da vam iko pametuje i govori šta je za vaše dobro, ako prethodno sami niste zatražili savet. Vreme nakon posla ispunite u druženju sa voljenim bićem. Neka to bude odlazak na neko kulturno dešavanje – festival ili umetnički performans.

 

Ukoliko večeras imate sastanak, budite oprezni jer vam se može desiti da bude previše lepo da bi bilo istinito. Trenutna planetarna energija možda neće izazvati lavinu strasti koju očekujete, ali dajte sebi vremena, budite strpljivi i velike su šanse da se zaljubite do ušiju. Budite nežni i samo lagano.

 

RIBE

Vaša praktičnost i hladnokrvnost će danas biti na velikom iskušenju, pogotovo ako ste se od nedavno upustili u jedan poslovni poduhvat. Takođe, imaćete izraženu potrebu za dokazivanjem, pogotovo ako vam je poverena veća suma novca ili rukovodeća funkcija. Od partnera ćete očekivati razumevanje za vašu odsutnost i posvećenost drugim aspektima života.

 

Današnja planetarna energija pružiće vam mogućnost da okusite ono najbolje odmah na samom početku. Ukoliko postoji neko ko vam se sviđa već duže vreme, onda ćete imati priliku da razgovarate sa njim-njom i saznate dosta toga što vas zanima. Zatim možete odlučiti da li ćete se upustiti u nešto više ili ćete tražiti dalje.

Стране: 1 2