HOROSKOP ZA SREDU – Škorpijama povoljan dan za nova poznanstva, Bikovi u paralelnoj vezi,Lavovi preterano ljubomorni

HOROSKOP ZA SREDU – Škorpijama povoljan dan za nova poznanstva, Bikovi u paralelnoj vezi,Lavovi preterano ljubomorni

11 августа, 2020 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Odjednom gubite svoj fokus i osećate se nekako zbunjeno. Nije vam baš jasno šta biste trebali sledeće da radite. Iskoristite ovaj nedeljni dan za analizu i planiranje budućnosti.

LJUBAV: Moguće je da ste izgubili svoj kompas na ovom planu i da više ne znate šta možete da da očekujete od osobe sa kojom imate emotivnu vezu. Potrebno vam je vreme za razmišljanje.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je mnogo sna kako bi se regenerisali. Potrudite se da nađete dovoljno vremena kako bi uspeli malo da se odmorite. Posvetite se sebi i svom zdravlju.

 

BIK

POSAO: Neki bi sada mogli da vam zamere manjak poslovne odgovornosti ali vi trenutno ne vidite problem u svom ponašanju. Možete da očekujete manje prepreke na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da ste skloni paralelnim vezama i da postoje neke stvari koje krijete od voljene osobe. U određenom trenutku ćete morati da donesete odluku.

ZDRAVLJE: Povedite računa o nervnom sistemu. Moguće je da ćete imati manje probleme na ovom polju. Osetljiviji ste danas pa vam je potrebna dodatna nega, opuštanje i odmor…..

 

BLIZANCI

POSAO: Svesni ste svoje velike odgovornosti ali neke stvari ne vidite na pravi način, pa zato donosite pogrešne odluke. Potrudite se da pokažete da ste spremni da se menjate.

LJUBAV: Želite da pokažete svoja osećanja, ali ne umete. Voljena osoba vas ne doživljava na pravi način jer ne pokazujete pravo lice. Dajte sve od sebe kako bi se malo više otvorili ka njoj.

ZDRAVLJE: Problemi sa zubima su mogući kod vas. Idite na redovne stomatološke kontrole. Potrudite se da vodite više računa o higijeni zuba. Pred vama je promenljiv period.

 

RAK

POSAO: Imate mnogo ideja i želja, spremni ste da o njima pričate i filozofirate ali je za sada tu jako malo konkretne akcije. Moguće je da vam se ne dopada to što nema pomaka.

LJUBAV: Uživate u svojoj slobodi. Želite da doživite nova iskustva, da proputujete svetom, ne želite obaveze. Spremni ste da se upustite u neke privremene, neobavezne veze.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i poroke. Važno je da budete disciplinovani i da se posvetite pravilima zdravog života. Pred vama je period u kojem će vam zdravlje biti osetljivo.

 

LAV

POSAO: Nagledali ste se tuđeg uspeha i sada želite da budete jednaki sa tim. Od poređenja nemate ništa, prikupite energiju i bacite se na posao. Važno je da uzmete stvari u svoje ruke.

LJUBAV: Ukoliko budete bili preterano ljubomorni i posesivni, voljena osoba će se osetiti ograničeno u odnosu sa vama. Nije momenat da preterujete sa bilo čim.

ZDRAVLJE: Probava vam je osetljiva. Možete da očekujete da će vam naredni period doneti probleme sa organima za varenje. Potrudite se da povedete više računa o sebi.

 

DEVICA

POSAO: Pokušavate da balansirate u poslovnim odnosima, pa vaša komunikacija sa kolegama postaje prilično nejasna. Možete da očekujete da će biti nekih komplikacija.

LJUBAV: Želite ljubav, maštate o njoj ali kada dođe trenutak odluke niste sigurni šta treba da uradite. Dajte sebi vremena da donesete ispravnu odluku. Pokušajte da se opustite malo.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijskim reakcijama. Danas ste skloni tegobama na polju zdravlja pa bi svakako bilo dobro da se potrudite da poradite na svojim navikama.

.…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2