Neko bitan

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 10. AVGUST 2020. Bikove očekuju uzbudljivi emotivni trenuci a Škorpiju avantura.

OVAN
Dragi Ovnovi, danas ćete mnogo razmišljati o budućnosti vaše trenutne veze, pogotovo o stvarima koje se ne tiču samo romantike, već i o finansijama. Spremni ste za velike promene, a ne znate na koji način da to saopštite Vašoj voljenoj osobi. Rešenje će se pojaviti kad mu se najmanje budete nadali, ne brinite za to… Slobodni Ovnovi, nemate velike šanse danas za novu ljubav iz snova, ali trenutno Vam to zaista i nije prioritet,  možete priznati.
BIK
Slobodne Bikove ocekuje lep i zanimljiv dan,  ovo je pravi dan za Vas! Neobavezni izlazak ili neka proslava  koja Vas očekuje će biti idealna ua upoznavanje Vaše, slobodno možemo reći SRODNE DUŠE… Tako da je ni u kom slučaju ne bi trebalo propustiti.Bikovi  koji  su u braku ili vezi će se danas osećati znatno više voljeno, moguće je da Vam voljena osoba priprema neko iznenađenje i lepe emotivne trenutke.
BLIZANCI
Mnogi pripadnici ovog znaka će danas biti dosta povučeni u sebe i razmišljati o svim greškama koje su napravili u svom ljubavnom osnosu… Ukoliko ne možete da se nosite sa tim, najbolje bi bilo da sve priznate i porazgovate sa partnerom oko toga. Slobodni Blizanci su takođe usamljeni, ni na pomolu nema osobe koja bi mogla ponovo da Vas oduševi, previše ste razočarani u ljubav… Dajte nekom šansu.
RAK
Danas ćete u nekom izlasku ili samo neobaveznoj popodnevnoj kafi sresti jednu osobu koja je u prošlosti ostavila veliki trag na vama. Sam susret će za Vas biti potresan, ali uz dublji razgovor ćete ponovo vrlo lako pronaći zajednički jezik. Vrlo je bitno da ovaj put razumete tu osobu… Moguće je čak i neko pomirenje, ali ukoliko ste u braku ili vezi, vodite računa da to ostane makar samo avantura. Sa voljenom osobom ni danas ne cvetaju ruže, Već neko vreme ste u komfliktima. Vreme je da se ozbiljno pozabavite partnerom. Nastavak na sledecoj strani

LAV
Lavovi će danas konačno izaći iz faze ćutanja i nadoknadićete sve dane povučenosti koje ste proveli… Odnos sa voljenom osobom definitivno ide na bolje i možete se nadati nekom daljem koraku ukoliko ste i dalje samo u emotivnoj vezi. Pripadnici ovog znaka koji su slobodni, konačno mogu očekivati da će se ponovo zaljubiti do ušiju. Ovaj put će biti obostrano. Usrecuju vam emotivne sms porukuce.
DEVICA
Danas ćete doći u situaciju da birate između dve osobe a to Vam neće biti ni malo lako. Jedna od njih je nova ljubav, a jedna bivša ali nikad ne prežaljena. Razmislite dobro i gledajte u budućnost… Ukoliko ste u srećnoj vezi ili braku, stvarno imate sreće danas… Sve će biti u najboljem redu između Vas dvoje.
VAGA
Moguće je da ćete se danas malo posvađati sa svojom voljenom osobom oko nekih nebitnih stvari ali svemu tome će dosta dobrineti i neko iz Vaše familije. Objasnite im kako nije baš dobro da se mešaju u Vaše probleme ukoliko ne žele da pomognu oko rešavanja istih. Slobodne Vage i dalje ostaju same i polako kreće da se javlja neka usamljenost kod Vas, krenite u potragu za partnerom ili se bar zabavite sa nekim kako bi se osećali bolje.
SKORPIJA
Danas su Skorpije izrazito skloni flertu i avanturama, naročito na poslu. Pazite sa kim ulazite u takvu komunikaciju da ne bi došlo do nekih problema… Gledajte da za takve stvari birate samo slobodne osobe jer ste u životu sigurno već imali neke sukobe zbog toga. Oni koji su u srećnoj ljubavi i braku danas neće imati veće probleme. Sve ostavljate iza sebe i lepo se slažete. Nastavak na sledecoj strani

STRELAC
Nemojte padati na komentare nebitnih osoba, Vi sami znate koliko se volite i zbdg toga ne dajte da Vam neko zaljulja poverenje. Moguće je da će se u Vaš ljubavni odnos danas umešati jedna osoba, samo joj se osmehnite i zanemarite bilo šta što Vam kaže. Strelcevi koji su i dalje slobodni, u večernjim satima će upoznati nove osobe. Jedna od njih zasigurno može da bude ljubav za buduce dane. Prepoznace te je.
JARAC
Ovaj dan će Vama u životu puno značiti i sigurno je da ćete ga dugo, dugo pamtiti… Jer će se danas u Vašem ljubavnom odnosu promeniti neke stvari na bolje. I dalje cvetati u ljubavi a na dalje će biti sve bolje i bolje… Jarcevi koji i dalje nisu u ljubavnom odnosu, imaće danas šansu za jednu avanturu. To može biti uzbudljivo ali Vas može i povrediti, dobro razmislite o tome.
VODOLIJA
Manje nesuglasice sa emotivnim partnerom će definitivno obeležiti ovaj dan, ali Vam i pokvariti raspoloženje sa kojim ćete se probuditi. Trebalo bi otvoreno porazgovarati o svim problemima. Moguće je da finansijska situacija utiče na Vaš odnos. Slobodne Vodolije nažalost nemaju puno sreće u ljubavi danas, provodite malo više vremena sa prijateljima i počnite da izlazite.
RIBE
Bićete danas u korektnom odnosima sa voljenom osobom mada bi mogli malo da poradite na komunikaciji… Nekako se udaljavate u poslednje vreme. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, imaće velike šanse za početak jedne lepe ljubavi danas. Budite uporni i samouvereni. Spremite se za veliku ljubavnu energiju koju vam donosi jedna osoba u vasoj blizini.

Exit mobile version