DNEVNI HOROSKOP ZA 10.AVGUST 2020. godine: Ovan će biti prevaren, Rakovima ljubav cveta! A šta očekuje vas?

DNEVNI HOROSKOP ZA 10.AVGUST 2020. godine: Ovan će biti prevaren, Rakovima ljubav cveta! A šta očekuje vas?

9 августа, 2020 Off By botanika

STRELAC
Danas Strelcevi gotovo da neće ni imati obaveza na poslu, tako da Vam ostaje dosta vremena da ga lepo u kvalitetno provedete sa voljenom osobom… Danas kak i ovih dana, sjajno se slažete. Ne sumnjate više jedan u drugog i sve ide kako bi i trebalo… Slobodni Strelcevi, pred Vama je veliki izazov danas, smeši Vam se nova šansa. Ovaj put je nemojte propustiti. Manji problemi sa nesanicom su mogući…
JARAC
Dosta obaveza ćete danas završiti i bićete jednostavno ponosni na sebe, a biće sigirno i Vašu nadređeni. Konačno ste sklopili mir u kolektivu i svi se lpo slažete… Voljena osoba Vam je maksimalno naklonjena, ima puno razumevanje i jako se lepo slažete ovih dana. Slobodni Jarcevi, nećete imati puno sreće u ljubavi danas i osećate se pomalo usamljeno… Da zdravljem je sve u najboljem redu.
VODOLIJA
Jedan prijatelj na boljem položaju je u mogućnosti da Vam pomogne oko posla, nemojte propustiti tu priliku. Malo ste u lošijoj finansijskoj situaciji, obratite se porodici ili bliskim prijateljima za pomoć. Na ljubavnom planu će biti sve kao i do sada u proteklih par dana, nemojte ulaziti u sukobe taman se situacija smirila… Slobodni VODOLIJE, ovaj dan je Vaš, spremite se lepo i osvojite srce jedne Vodolije. Zdravstveno se osećate odlično.
RIBE
Ukoliko imate u planu da proširite neki privatni biznis ili samo promenite zanimanje kojim se trenutno bavite, današnji dan je kao stvoren za to. Na finansijskom polju ste zadovoljni pokrivate sve obaveze i ostaje Vam za trpsaj, što je najbitnije. Voljena osoba će Vam malo zameriti što većinu vremena niste kod kuće. Ukoliko ste slobodni, obratite pažnju na jednog Raka. Problemi sa glavoboljom su prisutni.

Стране: 1 2 3