HOROSKOP za NEDELJU – Odličan dan za Ovna i Jarca, Blizanci raspoloženi, Rak nemotivisan, Lavu nije dan za odluke

HOROSKOP za NEDELJU – Odličan dan za Ovna i Jarca, Blizanci raspoloženi, Rak nemotivisan, Lavu nije dan za odluke

8 августа, 2020 Off By nina

OVAN

Posao: Usporen tempo vam ne ide na ruku. Morate da se strpite kada su dati tranziti u pitanju. Pokušajte da pomognete kolegama, koje su naučile na vašu podršku. Imaćete dovoljno dobar plasman, koji ćete odlično naplatiti.
Ljubav: Budite dovoljno obavešteni o bitnim datumima kada je vaš partner u pitanju, možda sledi jedno prijatno iznenađenje.
Zdravlje: Odlično ovaj put.

 

BIK

Posao: Vaša materijalistčka strana je ovaj put, motivacionog karaktera. Imate dovoljno dobar stav za onaj deo posla, koji vam donosi mnogo bolji finansijski status. Bićete dovoljno dobro raspoloženi za ono što vam sledi na poslovnom planu.
Ljubav: Vaše emocije su nešto što ne možete izbeći, kada je osoba pored vas u pitanju. Vaše simpatije su na mestu.
Zdravlje: Osećate pojačanu tenziju.

 

BLIZANCI

Posao: Imali ste na umu da promenite mnogo toga u svom poslovnom ambijentu, ali ćete ovaj put biti u boljoj poziciji koja vam pruža jasan put kojim ćete krenuti dalje. Ukoliko uvidite da se povremene promene dešavaju bez većeg uticaja ne paničite, jer tako mora biti sa planetom Uran.
Ljubav: Bićete u odličnom raspoloženju bez većih tenzija, danas. Ukoliko ste sami nećete paničiti, jer imate čime da se zabavite. Potencirajte svoju kreativnost.
Zdravlje: Povremena glavobolja.

 

RAK

Posao: Situacija u kojoj se nalazite nije na zavidnom nivou. Biće i boljih dana. Ukoliko ste se oslonili na pogrešne ljude ne paničite već ste naučili lekciju više. Merkur vam je lošije postavljen, pa dogovore i komunikaciju zaboravite danas.
Ljubav: Nemate dovoljno motiva da se pomerite sa tačke gde ste trenutno. Možete da se više družite sa ljudima, koji vam imponuju. Ne dozvolite da vam neko oduzima energiju bez veće potrebe.
Zdravlje: Skloni ste samokritici.

 

LAV

Posao: Pokušavate da nađete prikladne reči za svoje postupke. Kolege uočavaju vašu gramzivost i ne žele da dele deo zarade sa vama. Možda ste sami krivi za takav stav drugih ljudi. Loše raspoloženje ovde može da igra veliku ulogu, ne donosite danas značajne odluke.
Ljubav: Imali ste poneku lošu opasku koju ste uputili partneru. Niko vam nije rekao da se to ne ceni. Pomalo ste egocentrični.
Zdravlje: Problem sa srcem.

 

DEVICA

Posao: Imali ste običaj da razložite svoje poslovne aktivnosti na više delova, ovaj put želite da učestvujete u finansijama na osnovu celog projekta. Taj stav vam protežira planeta Jupiter. Nemate drugi izbor osim onoga koji vam se plasira.
Ljubav: Pomalo ste iritantni prema partneru. Emocije vam nisu u prvom planu koliko poneki poslovni plan na kome trenutno radite.
Zdravlje: Pokušajte da se odmorite………..

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2