CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU: Ovna ove nedelje očekuje unapređenje na poslu, Lava iznenadan novčani priliv, dok DEVICA može da se raduje pomirenju sa osobom do koje joj je stalo!

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU: Ovna ove nedelje očekuje unapređenje na poslu, Lava iznenadan novčani priliv, dok DEVICA može da se raduje pomirenju sa osobom do koje joj je stalo!

3 августа, 2020 Off By MAKI

Znamo da Vam je ovo zanimljivo zato smo ove nedelje otvorili ciganske karte po horoskopu samo za Vas! Saznajte kakav napredak očekuje svaki horoskopski znak, i budite spremni za sve što Vam dolazi…

 

OVAN

Ovnovi su protekle nedelje itekako bili vredni, zato već početkom ove sedmice mogu da se nadaju unapređenju na poslovnom planu. Kolektiv Vas i te kako voli i ceni, tako da Vam sada niko neće stati na put ka Vašem cilju. Uspeh je na sve strane… Tako da i ljubavi možete samo da se prepustite i ne brinete što se obe nedelje tiče. Zdravstveno se osećate odlično, vitalni ste i puni snage!

 

BIK

Bikovi ove nedelje moraju biti malo oprezniji na poslu. Moguća je neka manja povreda… Vodite računa… Ljubav Vam je u prvom planu. Voljena osoba Vam posvećuje maksimalno pažnje. Ukoliko ste razmišljali o prinovi, sada je idealno vreme za to! Zdravlje Vam je u najboljem redu.

 

BLIZANCI

Blizanci mogu da se nadaju naporno ali i veoma zanimljivoj nedelji. Neko sa posla je bacio oko na Vas… Vi to primećujete ali ste pomalo nesigurni. Nemojte se previše dvoumiti. Novčani priliv krajem nedelje će Vas obradovati… Sa zdravljem je sve u najboljem redu.

 

RAK

Ciganske karte Raku imaju dosta da kažu ove nedelje… Loš period koji Vas je pratio do sada, slobodno možete zaboraviti. Ova nedelje Vam donosi velike promene. Na ljubavnom planu ćete konačno izgladiti odnose, na poslovnom takođe. Možda samo niste bili dobre volje neko vreme… Obratite pažnju na voljene osobe, falilo ste im u svakom smislu. Zdravlje Vam je fenomenalno. Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3