HOROSKOP za SUBOTU – Strelac da pripazi na finasije , Škorpijama nije povoljan period za nove poslove

HOROSKOP za SUBOTU – Strelac da pripazi na finasije , Škorpijama nije povoljan period za nove poslove

31 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Moguće je da u poslovnom okruženju ostavljate utisak osobe koja je nekako napadna ili agresivna na određen način. Pred vama je period u kojem ćete imati konfllikte na poslu.

LJUBAV: Ljubavni odnos sa Rakom se neće dobro završiti. Oboje ćete biti povređeni. Nije vam povoljan dan za emocije, generalno. Moguće je da ćete imati neko razočarenje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Izbegavajte hranu koja vas nadima ili koja se teško vari. Proveravajte rok trajanja namirnica i pazite na svoje navike u ishrani.

 

BIK

POSAO: Izbegavajte odlazak na bilo kakve pregovore danas, moguće je da su neke stvari unapred nameštene protiv vas. Potrudite se da presaberete utisak i da se posvetite prioritetima.

LJUBAV: Fatalno se zaljubljujete u jednu osobu koju srećete u svom bliskom okruženju. Možete da očekujete da ćete vremenom razviti odnos pun strasti i novih emocija.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim putevima. Pred vama je faza u kojoj će vam pluća biti osetljiva. Izbegavajte cigarete, duvanski dim kao i zagušljive prostorije.

 

BLIZANCI

POSAO: Za finansije vam je povoljan dan, pogotovo ako očekujete povraćaj nekog starog duga. Možete da očekujete da će vam se neki posao od ranije takođe isplatiti.

LJUBAV: Pred vama je faza u kojoj se lako možete vratiti bivšem partneru ili makar obnoviti komunikaciju sa njim. Posvetite se tome da probleme stvarno rešite a ne da ih gurate pod tepih.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa štitnom žlezdom. Povedite računa o disbalansu hormona koji bi takođe mogao da vas prati. Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu.

 

RAK

POSAO: Izbegavajte da se danas bavite poslom na bilo koji način, ako možete jer vam ništa nije dobro prikazano. Potrudite se da ovaj nedeljni dan iskoristite za odmor.

LJUBAV: Povređeni ste i osećate veliko emotivno razočarenje. Desile su se neke stvari na koje niste mogli da utičete jednostavno. Moguće je da su pred vama veće ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Posetite lekara prvom prilikom. Moguće je da imate neke probleme koje ne možete sami da rešite. Potrudite se da budete odgovorni prema sebi i svom zdravlju.

 

LAV

POSAO: Za vas je takođe nepovoljan dan. Na poslu bi mogli da vrebaju neki tajni neprijatelji ili neko od saradnika radi za konkurenciju. Potrudite se da svoje tajne čuvate za sebe.

LJUBAV: Prekid tajne veze može da vam padne teško u prvi mah, ali kasnije ćete shvatiti da je to bilo dobro za vas. Očekuje vas faza u kojoj ćete menjati svoju tačku gledišta na ljubav.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom bi mogli da vas prate u narednom periodu. Potrudite se da nađete način da se opustite i da izbegavate stresne okolnosti. Prijao bi vam razgovor o problemima.

 

DEVICA

POSAO: Pred vama je faza u kojoj možete imati konflikte sa saradnicima. Nepovoljan je period za bilo koji javni posao. Mirujte danas i nemojte da ulazite u nove dogovore.

LJUBAV: Emocije vas vuku ka starom partneru, iako razum kažeda tu nemate šta da tražite. Vodite unutrašnje borbe. Potrebno vam je neko vreme da sami raščistite šta želite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nervnim sistemom. Potrudite se da povećate unos magnezijuma koji će vam biti veoma blagotvoran na ovom polju.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2