HOROSKOP ZA ČETVRTAK – Imate dobru ideju koja bi mogla da vam donese značajnu zaradu

HOROSKOP ZA ČETVRTAK – Imate dobru ideju koja bi mogla da vam donese značajnu zaradu

28 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Imate dobru ideju koja bi mogla da vam donese značajnu zaradu. Polje posla vam se konačno veoma pozitivno pokreće. Zadovoljni ste jer se stvari menjaju na bolje.

LJUBAV: Preuveličavate probleme i sve više sumnjate u voljenu osobu. Moguće je da ste stvorili bespotrebnu tenziju i da vaš odnos može da bude daleko bolji i stabilniji.

ZDRAVLJE: Rešićete se nekih problema koje ste imali na ovom polju. Povoljan vam je dan da se obratite lekaru i da menjate nešto u svom pristupu ka lečenju ili da primenite nove tretmane.

 

BIK

POSAO: Veoma ste odgovorni i posvećeni poslu. Nećete dopustiti da vam promakne bilo koja sitnica. Možete da očekujete pozitivan dan i dobre preokrete na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da dolazi do razdvajanja između vas i voljene osobe ili neko od vas dvoje odlazi na neki dalek put. Teško će vam pasti distanca koja se dešava u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Velike su šanse da ćete morati da se javite lekaru i da ćete biti skloni komplikacijama i upalama……

 

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas poboljšanje materijalne situacije. Bićete zadovoljni nakon razvoja situacije. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju danas.

LJUBAV: Niste sigurni da li je voljena osoba iskrena prema vama ali želite da joj verujete. Sve ćete uraditi za zajedničku stabilnost. Važno vam je da vaš odnos napreduje.

ZDRAVLJE: Povoljan je trenutak za dijetu. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da se lakše nego inače oslobodite viška kilograma. Možete da očekujete pozitivne promene.

 

RAK

POSAO: Neki saradnici nisu sasvim otvoreni prema vama i smeta vam takva situacija. Želite da neke stvari izađu na videlo. Potrudićete se da vi sa svoje strane napravite uticaj na okolnosti.

LJUBAV: Važno je da voljenoj osobi pokažete da vam je stalo do nje i da ste spremni na kompromis radi očuvanja braka. Možete da se nadate pozitivnim promenama u vezi.

ZDRAVLJE: Veoma ste umorni. Moguće je da ćete u narednom periodu imati manje probleme na polju zdravlja. Potrudite se da izbegavate stresne okolnosti i preterano naprezanje.

 

LAV

POSAO: Okrenite se novim dešavanjima i novim mogućnostima na poslovnom planu. Sve vam konačno ide u prilog. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i dobrim promenama.

LJUBAV: Vreme je da nastavite dalje sa svojim životom i da stavite tačku na dešavanja vezana za bivšeg partnera. Ako želite da budete srećni u ljubavi vreme je da nastavite dalje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte sve poroke. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni problemima sa zdravljem, a sa jetrom pogotovo. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

 

DEVICA

POSAO: Vi ste vrlo prilagodljivi i lako se snalazite u novim situacijama na poslovnom planu. Možete da očekujete pozitivne preokrete na ovom polju. Imaćete šansu za napredovanje.

LJUBAV: Moguće je da se dosta razlikujete u vezi pogleda na svet i da tek sada to vidite. Partner sa kojim ste vam više ne odgovara i spremni ste da upoznajete nove ljude.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja. Pred vama je period u kojem biste na polju zdravlja mogli da imate izraženu osetljivost i sklonost smetnjama i problemima. Javite se lekaru.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2