LJUBAVNI HOROSKOP za 27. JUL 2020

LJUBAVNI HOROSKOP za 27. JUL 2020

26 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

Proverite svoje poruke češće, možda neko pokušava da vas kontaktira i mimoilazite se iz minuta u minut. Važno je da uspostavite kontakt sa tom osobom kako da bi rešili određenu situaciju. Ako su vaši ciljevi jasni, stvari će se rešiti veoma lako. Dvoje ljudi koji rade ka istom cilju, čine neverovatnu pokretačku moć. Ne potcenjujte tu snagu.

 

Današnja astralna konfiguracija je savršena za divno romantično veče sa dragom osobom. Ukoliko ste čekali priliku da provedete vreme sa tom osobom, onda je ovo to veče. Napravite lep obrok i budite opušteni ili izađite i plešite čitavu noć. Uživajte u društvu drage osobe.

BIK

Doguraćete dosta daleko danas, čak i sa minimalnim naporom. Postoji dosta staza pred vama pa čak i ako je neka zakrčena druga će vas dovesti do istog cilja sa istom lakoćom. Uskoro ćete se naći na odredištu sa vremenom na pretek. Trik je u tome da nastavite da se krećete. Nemojte se zaglaviti i stati na jednom mestu dok ste još u pokretu.

Ukoliko pokušavate da date znake jednoj osobi da vam se sviđa, onda danas treba da iskoristite planetarni uticaj i pošaljete direktnu ljubavnu poruku. Možda čak i da je napišete, ako imate inspiraciju. Svaki poklon koji će pokazati vaša osećanja biće dobrodošao i pomoći će da ta osoba shvati koliko vam je stalo….

 

BLIZANCI

Ne uplićite se previše sa emotivnom stranom svog života. Držite stvari jednostavne i u pokretu. To će vam pomoći da se izvučete iz učmalosti u kojoj se trenutno nalazite. Ustanite i pokrenite se. Ne oklevajte. Spremni ste za pokret, nema razloga da odlažete zbog stvari davno prošlih i zaboravljenih.

 

Današnja astralna energija donosi šansu da uradite sa svojim partnerom nešto neobično. U stvari, ukoliko dugo niste otišli na odmor onda je ovo sjajna prilika da napravite malu, romantičnu pauzu od svakodnevnice. Pripremite se za avanturu, šarmantnu i romantičnu i pamtićete je ceo život.

RAK

Pokušajte da se ne osećate izgubljeno sa pomahnitalim dešavanjima oko vas danas. Neočekivane promene su svuda oko vas i vaša prva rekacija može biti da naglo odreagujete. A to je upravo suprotna reakcija koju bi trebali da imate, zato se smirite i pokušajte da prihvatite situacije jednu po jednu a ne sve u jednom ogromnom zalogaju.

 

Zvezde će vam danas pripremiti sjajnu igru nežne i osetljive atmosfere. Ukoliko ste imali malih poteškoća u vezi do sada, onda iskorisite ovaj divan planetarni uticaj i uradite nešto lepo, romantično i nežno. Kupite poklon partneru ili pošaljite ljubavnu poruku ili rezervišite restoran. To će svakako pomoći da prevaziđete sitne nesporazume i ponovo se osećate lepo zajedno.

LAV

Vreme je da unesete malo živosti u vaš život. Razmilite o tome da pozovete starog prijatelja ili simpatiju kako bi ste malo razbuktali strasti u vama. Inspirišite svoju čežnju za avanturom i uzbuđenjem. Jedite začinjenu hranu i obucite se u jake bole. Čak je i najmanja promena dovoljna da vas razbudi malo i unese dinamiku u vaš život.

 

Danas ćete pod sjajnim uticajem zvezda biti u stanju da podelite svoja osećanja i pokažete ih sa posebnom pažnjom i ljubavlju. Nećete morati praviti budalu od sebe niti izigravati klovna. Ići će vam od ruke svaki pokušaj da pokažete šta osećate. Osoba koja ima sreće da je nasuport vas biće veoma ganuta i vrlo verovatno da će izgubiti kontrolu. Vi ćete biti onaj koji vodi danas!

 

DEVICA

Danas je jedan od onih dana kada ćete možda tražiti dodatnih pet minuta da bi završili ono što se započeli, a tek sat kasnije sve bude gotovo. Imajte na umu da ovo nemora nužno da bude loše. Duže vam treba da obavite određene zadatke ne zato što ste spori nego zato što ste strastveni o tome što radite.

 

Ukoliko pravite žurku, postarajte se da napravite romantičnu atmosferu jer vam zvezde pružaju obilje sjajne energije. Ukoliko tražite ljubav, onda se postarajte da pozovete ljude koji vam se sviđaju, posebno određenu osobu. Bićete u prilici da je upoznate daleko bolje. Napravite posebno senzualnu hranu.

.…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2