HOROSKOP ZA NEDELJU – Device očekuju nesuglasice sa partnerom, a jednom znaku je moguća TAJNA VEZA sa osobom iz PROŠLOSTI!

HOROSKOP ZA NEDELJU – Device očekuju nesuglasice sa partnerom, a jednom znaku je moguća TAJNA VEZA sa osobom iz PROŠLOSTI!

25 јула, 2020 Off By ludarito

 

VAGA

POSAO: Ako želite da postignete poslovni uspeh, važno je da u to uložite maksimum svoje energije. Neće vam biti lako da dođete do zacrtanih ciljeva ako se ne potrudite.

LJUBAV: Moguće je da ćete rešiti da se na neko vreme udaljite od osobe do koje vam je stalo kako bi neke stvari sagledali iz drugačije perspektive. Ako ste slobodni još nema novog poznanstva.

ZDRAVLJE: Nervni sistem je osetljiv kod va si možete da imate probleme sa grčevima u mišićima. Potrudite se da povećate unos magnezijuma i vodite više računa o sebi.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Imate veoma dobre mogućnosti na ovom polju. Ako ih budete iskoristili bićete veoma uspešni. Potrudite se da prepoznate pravi trenutak za poslovni preokret i promenu.

LJUBAV: Priželjkujete emotivne promene jer u trenutnoj vezi imate dosta problema i osećate se nevoljeno. Potrebno vam je nešto drugačije od toga. Budite strpljivi i prava osoba će doći.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bolovima u leđima. Moguće je da ćete u narednom periodu imati veće probleme sa kičmom. Nemojte da podižete težak teret i oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

 

STRELAC

POSAO: Imate podršku od strane poslovnog okruženja i spremni ste da na ovom polju uložite maksimum svoje energije. Važno vam je da poslovna situacija napreduje i da se menja.

LJUBAV: Spremni ste da pokažete osobi koja vam se dopada da želite da budete u vezi sa njom. Možete da očekujete da će vaš odnos u budućnosti napredovati u velikoj meri.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost i bavljenje sportom. Vreme je da se bolje organizujete kako biste mogli svakodnevno da se posvetite vežbanju i treninzima.

 

JARAC

POSAO: Izbegavajte veća ulaganja i rizične poslove. Čuvajte svoj novac i poverenje dajte samo odabranima. Nemojte da delite poverljive informacije sa bilo kim.

LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi da ste spremni da vaš odnos napreduje. Moguće je da želite zajednički život i da vam je važno da stvari među vama krenu u nekom novom pravcu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni zdravstvenim problemima sa jetrom. Važno je da povedete više računa o tome.

 

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete manji konflikt sa ljudima kojima ste okruženi na poslu. Potrudite se da ne budete brzopleti i da se više posvetite temeljnijim analiziranjem okolnosti.

LJUBAV: Osećate se usamljeno i želite novu ljubav ali još se ne pojavljuje odgovarajuća osoba za to. Potrebno vam je vreme kako biste uspeli da sretnete osobu koja bi vam sasvim odgovarala.

ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege. Moguće je da ćete biti skloni problemima u tom predelu. Ako ste već imali bilo kakve tegobe vezane za pesak ili kamen u bubregu javite se lekaru.

 

RIBE

POSAO: Imate dosta obaveza pred sobom i mnogo toga vas ograničava. Današnji dan će vam biti prilično naporan. Potrudite se da nađete vremena da pravite i neophodne pauze.

LJUBAV: Ako želite da dođete do novih poznanstava, važno je da se više pokrenete i da budete malo društveniji. Pred vama je period u kojem bi lako mogao da vam se desi neki novi susret.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen. Očekuje vas faza u kojoj ćete veoma lako dolaziti do manjih problema sa zdravljem. Potrudite se da povedete više računa o sebi.

Стране: 1 2