HOROSKOP ZA NEDELJU – Device očekuju nesuglasice sa partnerom, a jednom znaku je moguća TAJNA VEZA sa osobom iz PROŠLOSTI!

HOROSKOP ZA NEDELJU – Device očekuju nesuglasice sa partnerom, a jednom znaku je moguća TAJNA VEZA sa osobom iz PROŠLOSTI!

25 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Saradnja sa inostranstvom će vam otvoriti nove mogućnosti za uspeh. Spremni ste za važne promene na poslovnom polju. Želite da date sve od sebe kako bi ostvarili ciljeve koje imate.

LJUBAV: Uživate u flertu i lepo vam je kada dobijate puno pažnje od pripadnika suprotnog pola. Moguća je veza sa osobom sa kojom ćete ostati na duže staze u budućnosti.

ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije danas. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na svim poljima. Očekuje vas period u kojem ćete imati mnogo snage u sebi.

 

BIK

POSAO: Finansije su sve bolje i zbog toga ste srećni i zadovoljni. Imate puno motivacije i posvećeni ste poslu. Pred vama je period u kojem ćete želeti više da se angažujete.

LJUBAV: Moguće je da imate neke kočnice i da ne umete da pokažete osećanja pred osobom do koje vam je stalo. Potrebno vam je vreme da se sasvim opustite u njenom prisustvu.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za žuč su naglašeni kod vas, a možete da imate i zdravstvene poteškoće vezane za jetru takođe. Važno je da vodite više računa o svom zdravlju.

 

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko danas budete sklopili neki dogovor vezan za posao možete da očekujete da ćete biti zadovoljni na duže staze. Pred vama je period u kojem vas očekuju dobre promene.

LJUBAV: Partner vam je veoma posvećen i vaš odnos u budućnosti može da napreduje. Spremni ste da se posvetite ostvarenju stabilnijeg i iskrenijeg odnosa u vašoj ljubavnoj vezi.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama. Imaćete neke manje probleme sa osetljivim disajnim putevima, kijavicom itd. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju.

 

RAK

POSAO: Možete da očekujete da ćete na poslovnom planu uspeti da rešite neke probleme koji su vas opterećivali. Očekuje vas period u kojem ćete biti veoma posvećeni svojim dužnostima.

LJUBAV: Možete da očekujete da će vam stanje na polju ljubavi biti promenljivo. Nemate poverenje u partnera koji sve češće pokazuje da ne drži do svojih reči.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste uspeli da ojačate svoj imunitet. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima na polju zdravlja. Vodite računa o sebi.

 

LAV

POSAO: Srećne okolnosti na ovom polju će vam biti veoma značajne i pomoći vam da dođete do unapređenja. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom planu danas.

LJUBAV: Moguće je da pred partnerom imate neke manje probleme u vezi. Nije vam baš povoljan dan za ljubav. Potrudite se da neke stvari ne shvatate previše kritično.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi! Očekuje vas period u kojem će vam jako prijati da budete fizički aktivni i da se bavite sportom. Potrudite se da nađete vremena za treninge.

 

DEVICA

POSAO: Očekuje vas dan tokom kojeg ćete morati da se posvetite donošenju novih poslovnih odluka. Dajte sve od sebe da budete racionalni i da situaciju dobro sagledate iz svih uglova.

LJUBAV: Moguće je da vaše nepoverenje prema voljenoj osobi unosi veliki nemir i da vaša veza dolazi u krizu. Očekuje vas period u kojem ćete imati razne nesuglasice.

ZDRAVLJE: Problemi sa urinarnim traktom su naglašeni kod vas. Možete da budete skloni infekcijama i upalama u velikoj meri. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2