LJUBAVNI HOROSKOP za 25. JUL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 25. JUL 2020.

24 јула, 2020 Off By ludarito

 

VAGA

Informacije koje danas dođu do vas možda neće biti potpuno tačne. Neko možda širi tračeve ili izmišlja priče. Slušajte ako hoćete ali nemojte prenositi ništa za šta niste sigurni da je istina. Danas ćete imati težak dan na poslu i možda ćete morati da ispoštujete rokove, zato imajte spreman izgovor ako nebudete mogli da obraćate pažnju da dešavanja oko vas.

 

Moguće je da će se pod uticajem današnje astralne energije neki sastanak na koji odete, odvijati ozbiljnije nego što mislite. Možda oboje imate neki problem sa vezivanjem uopšte? Jednom kada to priznate jedno drugom, oboje ćete se daleko bolje osećati i opuštenije krenuti dalje.

 

ŠKORPIJA

Muči vas finansijska situacija danas. Možda se još nije realizovala povišica o kojoj ste pričali sa svojim poslodavcem ili niste mogli da kupite nešto što ste planirali. Ovo je možda pravo vreme da se oslonite na svoju genijalnost i smislite neki plan kako doći do željene sume koja vam je potrebna. Ukazaće vam se odlične šanse zato ne vredi čekati.

 

Smeh je sjajan način da prevaziđete probleme i poteškoće, posebno sa današnjom astralnom energijom. Postoji dosta magične energije oko vas, te biste trebali to da iskoristite. Popričajte o svim pozitivnim stvarima koje osećate i koje vas motivišu, kao i ljubavi koju delite. Ukoliko ste prolazili kroz težak period, oprostite i zaboravite! Počnite ispočetka potpuno osveženi!

 

STRELAC

Emotivno, danas ćete biti malo osetljivi. Verovatno ćete osećati manjak samopouzdanja nego obično, a možda će vam biti i malo dosadno. Pored toga, moguće da ćete imati izuzetno dosadan zadatak koji treba da se odradi. Pokušavajte da ublažite stres slušajući muziku i uzimajući česte pauze. Nećete nikom pomoći ako se iscrpite od posla.

 

Današnja astralna energija zbližiće vas još više nego što ste mislili da je moguće, sa nekim ko je pravi sinonim za stil i eleganciju. Ta osoba vas je impresionirala ranije sa dobrim ukusom za modu, ali bićete daleko više impresionirani današnjom konverzacijom. Oduševiće vas njena mudrost i duhovno znanje. Očigledno je da ta osoba nije samo lepo lice za gledanje, kako ste isprva mislili.

 

JARAC

Zbog usporenog bioritma i vi ćete biti malo usporeni. Nećete razmišljati brzo kao obično, a i dan će vam prolaziti kao da gledate kroz maglu, verovatno razmišljajući o prošlosti. To i nije baš toliko besciljno koliko vam se čini. Možda bi trebali da zapišete svoje uspomene i razmišljanja, to bi moglo da vam da uvid u trenutnu situaciju u kojoj se nalazite.

 

Ukoliko idete na prvi sastanak, onda je moguće da ćete uvideti kako nije toliko strastan kao što ste zamišljali, ili bar ne na momenat. Trenutna astralna energija može pomutiti vašu želju za pričom, tako da ćete međusobno na preskoke izražavati uvažavanje onog drugog. Što i nije toliko loše! Razmislite o tome.

 

VODOLIJA

Frustrirajući zastoj u završetku projekta će vas možda naterati da posumnjate u svoje sposobnosti. Budite obazrivi da ne upadnete u tu zamku. Sa vašim sposobnostima je sve u redu. Dobro pogledajte to što radite i pokušajte da vidite gde se stvorio zastoj. Briga oko novca će vas možda naterati da porazmislite o odlaganju posla koji vam mnogo znači. Pokušajte da iskoristite svoju genijalnost i da sve dovedete u red.

 

Sa današnjom astralnom energijom bićete u prilici da saznate nešto više o osobi koja vam se dopada. To se može desiti na nekoj zabavi ili drugom društvenom okupljanju. Konverzacija će vam ići od ruke i imaćete priliku da iskažete sve svoje talente kroz neverovatno kreativan razgovor. Ono što budete otkrili može malo promeniti vaše mišljenje.

 

RIBE

Iako ćete se najverovatnije probuditi puni energije i entuzijazma, vaše raspoloženje će opasti kada se setite šta sve morate da uradite u toku dana. Možda je pravo vreme da razmislite o nekim bitnim promenama u svom životu. Ako se osećate skučeno i zatvoreno, potražite neku priliku koja će vam pružiti više slobode.

 

Nećete moći sakriti svoje ushićenje, posebno jer su zvezde uz vas danas. Možda niste želeli do sada da pokažete koliko ste zadovoljni partnerom ili novom osobom u vašem životu, samo zato da ne bi prestali da rade tako lepe stvari koje rade. Ali ta osoba poseduje sjajne kvalitete koje vi veoma cenite, i nema potrebe da skrivate svoje oduševljenje. Opustite se i uživajte.

Стране: 1 2