HOROSKOP ZA PETAK – Bikovi će danas izbačeni iz takta, a Vodolije uznemirene zbog ponašanja partnera!

HOROSKOP ZA PETAK – Bikovi će danas izbačeni iz takta, a Vodolije uznemirene zbog ponašanja partnera!

23 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

Situacija u poslovnom segmentu samo na prvi pogled izgleda mirno. Očas posla se sve može pokrenuti, i to mnogo brže nego što ste mislili. U emotivnim vezama stoji napetost. Ne reagujte na sitnice, usmerite ovu jaku energiju ka strasti.

 

BIK

Danas je zaista neophodno da sačuvate svu svoju prisebnost, mada će vas neke poslovne situacije zaista izbacivati iz takta. Problem vam je da se uklopite, ali je to u ovom momentu najbolje po vas. Smatrate da ponašanje voljene osobe prema vama nije ni malo korektno.

 

BLIZANCI

Pokušavate da sačuvate svu svoju prisebnost i ne odreagujete u nekim poslovnim situacijama. Poslovno okruženje je napeto i za vas bi bilo najbolje da se povučete i izbegnete ubeđivanja i natezanja. Emotivniji ste nego inače i mogu vas pogađati sitnice..

 

RAK

Jako ste napeti a neke nove poslovne situacije koje se dešavaju oko vas unose vam nervozu. Nemojte se bojati promena, prihvatite ih, na taj način ćete mirnije proći kroz ovaj dan. Vi i partner ne uspevate da u potpunosti prevaziđete neku problematiku u svom odnosu.

 

LAV

Uspeli ste da pronađete potreban mir u sebi i na lakši način uspevate da prevaziđete neke napetije situacije u poslovnom okruženju. Navukli ste osmeh na lice i vodite svoju politiku, što je i najbolje. Voljena osoba vam može, sa pravom, prebaciti da je zanemarujete.

 

DEVICA

Rešili ste da ćete konačno staviti tačku na neke obaveze i u potpunosti ste usmereni na njih. Ne računajte na podršku ljudi oko sebe, jer su preokupirani svojom problematikom. Iznenađenje od strane voljene osobe jako će vas obradovati i trudićete se da dodatno ulepšate zajedničke trenutke.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2