Neko bitan

LJUBAVNI HOROSKOP za 21. JUL 2020.

OVAN
Ljubav: Malo je verovatno da su Vaše sumnje zaista istinite. Previše ste ljubomorni kada je Vaš partner u pitanju jer je dosta uspešan. Spustite lopti malo i uživajte u vremenu koje provodite sa njim…
BIK
Ljubav: Na polju ljubavi je sve u najboljem redu. Imate dosta zajedničkog vremena i trebalo bi ga što kvalitetnije iskoristiti. Ne obazirite se na komentare nebitbih ljudi. Ukoliko ste slobodni, ovaj dan je povoljan za Vas kada je ljubav u pitanju.
BLIZANCI
Ljubav: Posedujete neverovatnu moć manipulacije voljenom osobom, sve što zacrtate ona samo jednostavno uradi za Vas… Ali se nemojte preterano opuštati kada je to u pitanju. Može joj jednostavno jednom dojaditi.
RAK
Ljubav: ne verujte glasinama već sopstvenim očima. Popričajte da voljenom osobom o tome šta Vas uči u emotivnom odnosu. Sigirni smo da ćete zajedno naći najbolje rešenje. Slobodni Rakovi, danas je za Vas veoma povoljan dan za nova poznanstva. Lepo ste raspoloženi i to će privući čak više udvarača.
LAV
Ljubav: Imali ste i lošiji faza u Vašem ljubavnom životu, tako da će te i ovu prevazići uspešno i lako. Voljena osoba Vam je totalno naklonjena. Budite i Vi njoj. Slobodni Lavovi, obratite pažnju na jednog Jarca.
DEVICA
Ljubav: u suštini na ljubavnom planu je sve pod kontrolom, ali premalo vremena provodite zajedno. Možda ne bi bilo loše da isplanirate neki zajednički izlazak sa prijateljima i malo se opustite. Ukoliko ste i dalje slobodni, ni Vama neće škoditi neki provod. Jedna VAGA iščekuje poznanstvo sa Vama! Nastavak na sledecoj strani.

VAGA
Ljubav: Niste sami ni usamljeni tako da nemojte propustiti priliku da povremeno iznenadite svoju voljenu osobu. To će i te kako učvrstiti Vaš odnos. Slobodne Vage, smeši Vam se nova romansa. Danas blistate.
SKORPIJA
Ljubav: Pozabavite se svojim emocijama… Ljubavni odnos sa voljenom osobom i dalje nije na zavidnom nivou. Previše ste se udaljili jedan od drugog. Slobodne Škorpije, iznenadite Vas danas jedan poziv od osobe za koju ste zaboravili ali Vam je nekad bila izuzetno draga.
STRELAC
Ljubav: Voljena osoba pokazuje previše ljubomore, popričajte otvoreno i hladne glave o tome. Dokažite joj na neki maštovit način da je jedina za Vas u Vašem životu i da Vam je i te kako stalo, što zapravo i jeste. Strelčevi koji su i dalje slobodni, neće imati znatno više sreće za ljubav nego inače ali je vreme da se malo opustite u komunikaciji sa novim ljudima u Vašem životu.
JARAC
Ljubav: Na ovom polju Vam ‘nisu baš sve koze na broju’, sve češće ulazite u sukob sa voljenom osobom i to Vas previše iritira. Potrebno Vam je malo opuštanja nasamo. Družite se više… Slobodni Jarčevi, ni danas puno sreće sa novim ljubavima… Mada jedva stara vešto ponovo ulazi u Vaš život. Pružite još jednu šansu.
VODOLIJA
Ljubav: Na ljubavnom planu nemate velikih promena, odnosi sa voljenom osobom su se poboljšali i Vaš partner ponovo ima puno poverenje u Vas. Gledajte da to i održite tako.
RIBE
Ljubav: Premalo vremena provodite sa svojim emotivnim partnerom što mu može zasmetati. Posvetite mu pažnju kao nekada i sve će ponovo biti u najboljem redu.

Exit mobile version